Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-12 15:00:00

TSRM’nin 100. Webinarı 13 mayıs’ta yapılacak

TSRM’NİN 100. WEBİNARI 13 MAYIS’TA YAPILACAK

Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği (TSRM) 2013 yılından bu yana, her üç haftada bir Çarşamba akşamları saat 21:00’de bilimsel webinarlar düzenliyor. Üreme Endokrinolojisi, ART Uygulamaları, Laboratuvar İşlemleri, İnfertiltedeki Tartışmalı konular gibi farklı başlıklarda gerçekleştirilen webinarların 100.’sü, 13 Mayıs 2020’de yine bir Çarşamba akşamı yapılacak. 19 Ocak 2013 tarihinde Prof. Dr. Bülent Urman tarafından sunulan İlk webinar sonrası, 7 yıl boyunca ücretsiz olarak kesintisiz hizmete sunulan webinarlar onbinlerce kez izlendi ve alanında bir rekora imza attı.

TSRM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık, 13 Mayıs Çarşamba saat 21:00'de "Luteal Faz Yönetimi - Güncel Yaklaşım" konulu Webinar sunumu gerçekleştirdikten sonra soruları cevaplayacak. Sağlık çalışanlarının takip edebildiği webinarlara kayıt olmak için: http://tsrm.webinar9.com , Webinar saatinde giriş yapmak için: http://toplanti.org/tsrm  adresleri ziyaret edilebilir. Ayrıca aynı adresten bundan önce yapılan tüm webinarları da izlemek mümkün.

İLK ONLINE SEMPOZYUM 6 HAZİRAN’DA

Online sunumlarda öncü rolünü üstlenmiş ve bunu büyük bir istikrar ile 7 yıldır devam ettirmiş olan TSRM, yeni bir toplantı tarzı olan online sempozyum uygulamasını da başlatıyor. Serenas Live tarafından teknik altyapısı oluşturulan “Covid-19 Pandemisi Döneminde Her Yönüyle İnfertilite Sempozyumu”, http://www.tsrmonline.org/ adresinden gerçekleştirilecek.

TSRM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık, “Pandemi günlerinde ve sonrasında online toplantıların artarak devam edeceğini öngörmek zor değil, ancak bunu belli bir kalitede ve gerçek bir sempozyum havasında gerçekleştirmek en büyük arzumuz. TSRM online sempozyumlarının ilki 6 Haziran Cumartesi günü paneller, uydu webinar ve sektörel sunumlarla zenginleştirilmiş bir içerikle yapılacak, ayrıca katılımcılara sertifika da verilecek. Bu toplantıdan aldığımız geri bildirimlerle daha farklı ve güzel içerikli sempozyumlarımız bunu izleyecek.” dedi.

“9. ÜREME SAĞLIĞI VE İNFERTİLİTE KONGRESİ” KASIM AYINDA YAPILACAK

Prof. Dr. Işık, TSRM’nin tüm enerjisi ve titizliğiyle bilimin hizmetinde olmaya devam edeceğini belirterek, “Derneğimizin 17. yılında gerçekleştireceğimiz 9. kongremizin hazırlıkları da son sürat devam ediyor. 4-8 Kasım 2020 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak kongrede, bu yıl konfirme yabancı konuşmacıların fazlalığı ve çok prestijli merkezlerden gelmeleri bizi de çok heyecanlandırıyor. Tüm programın hem İngilizce hem Türkçe’ye çevrilecek olması da kongremize çok önemli uluslararası bir misyon da yüklüyor. Üreme alanında birçok farklı konumda hizmet veren bilim insanları, doktorlar, biyologlar, hemşireler ve endüstri temsilcilerinin katılımıyla yapacağımız bilimsel şölenimizde Kasım’da Antalya’da buluşmayı umut ediyoruz. Kongreyle ilgili tüm detaylar ve kayıt işlemleri http://tsrm2020.org/ adresinden takip edilebilir.” dedi.

Kaynak:TSRM
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.