Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-04 11:01:00

Legrand Türkiye, lise ve üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlıyor

Legrand Türkiye, her yıl pazarlama bölümü olarak meslek lisesi ve üniversite öğrencilerine “Teknik Eğitime Destek” projesi kapsamında teknik eğitimler ve ürün desteği sağlıyor. Bu eğitimler ve destekler öğrencilerin yeni gelişen teknolojiyi tanımasını, kullanmasını ve iş hayatlarında daha donanımlı bireyler olmasını kolaylaştırıyor.

 

Elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan Legrand, yenilikçi çözümleriyle her alanda kolaylık ve ayrıcalık sağlıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Teknik Eğitime Destek” projesi ile meslek lisesi ve üniversite öğrencilerini geleceğe hazırlayan Legrand Türkiye, 3’ü üniversite 12’si meslek lisesi olmak üzere 15 okula eğitim vererek toplamda 516 öğrenciye ulaştı. Yapılan bu eğitimler ile birlikte öğrencilerin pratik ve teorik açıdan eğitilmesi ve iş hayatlarında daha donanımlı bireyler olmaları hedefleniyor.

 

Eğitimler, okul ve üniversitelerin kendi yerleşkelerinde ve İnnoval eğitim merkezi olmak üzere farklı lokasyonlarda gerçekleştirdiğini söyleyen Legrand Türkiye Ülke Pazarlama Direktörü Gülsevinç Selçuk; “Legrand Türkiye Eğitim Departmanı olarak öğrenciler ile teorik ve pratik çalışmalarının yanı sıra fabrika turları da yaparak öğrencileri iş hayatına hazırlıyoruz. Ayrıca bu teknik eğitimler ile geleceğin teknisyen ve mühendislerine, ürünleri ve yeni gelişen teknolojiyi tanıtıyoruz. Böylelikle öğrenciler katıldığı eğitimlerde, Legrand Türkiye ürün ve sistemleri başlığı altında alçak gerilim koruma pazarı ürün ve çözümleri, ev otomasyonu, interkom sistemleri ve yapısal kablolama üstüne bilgiler ediniyor. Bu bilgiler sayesinde öğrenciler, iş hayatlarında daha deneyimli ve başarıya önceden imza atmış oluyor.”


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.