Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-30 15:24:00

NUXE ile evde kendine iyi bakma rehberi

Tüm dünyayı saran koronavirüse karşı en etkili önlemlerin zorunda kalmadıkça evden çıkmamak, insanlarla mesafemizi korumak ve hijyen kurallarına uymak olduğunu biliyoruz.
Evde kaldığımız bu günleri daha keyifli ve verimli geçirmek için bizi takipte kalın, NUXE bakım önerileriyle buradayız!

Ayrıca cilt bakımına dair herhangi bir sorunuz olursa NUXE güzellik uzmanları sorularınızı cevaplamak için evlerinde bekliyor. Bize @nuxeturkiye Instagram hesabından ya da info.tr@nuxe.com üzerinden ulaşabilirsiniz!

Huile prodigieuse® çok amaçlı kuru yağ cildi ve saçları besler, onarır ve nemlendirir. Ürüne ait görsellere https://we.tl/t-9sw4FwoFDP linkinden ulaşabilirsiniz.

Saç Bakımı:

  • Evde işlerinizi hallederken bir yandan da saçınıza bakım yapmak ister misiniz? Saç bakımında iki önerimiz var! %98.1 doğal içeriklere sahip Huile Prodigieuse®’ü bu sefer kuru saç bakımı için kullanacağız. Huile Prodigieuse®’den saç yoğunluğunuza göre ortalama 5-6 fıs elinize sıkın. Daha sonra saçınızın boy ve uçlarına yedirin, 5 - 10 isterseniz 30 dakika masaj yapın. Daha sonra saçınızı toplayın ve en az 1 saat bekletin. Friends’ten iki hatta üç bölüm izleyebilirsiniz, bizim favorimiz “The One In Vegas” (S5, E23&24). Saçınızdaki nem maskesini durulamak için duşta saçınızı ıslatmadan şampuanlamayı unutmayın! Önce sabun daha sonra ise su ile yağı daha kolay arındırabilirsiniz.
  • Bu önerimizi ise tüm saç tipleri için uygun. Saçlarınızı şekillendirdikten ya da kuruttuktan sonra canlandırmak için elinize birkaç fıs sıkın, avucunuzda yayın. Daha sonra özellikle saç boy ve uçlarına uygulayın. Saçlarınız nem ve ışıltısını geri kazanacak, elektriklenmesi ise azalacaktır!

Sosyal izolasyon devam ederken kendinize iyi bakmayı unutmayın! Daha fazla ipucu ve önerileri için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.