Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-04 11:04:00

International Finance’ten TEB Özel’e En Yenilikçi Özel Bankacılık ödülü

Finans ve iş analizi alanında yayımlanan International Finance Dergisi’nin her yıl alanında başarılı kurumları ödüllendirdiği Uluslararası Finans Ödülleri’nde TEB Özel Bankacılık “En Yenilikçi Özel Bankacılık” ödülünün sahibi oldu. TEB Özel Bankacılık, sunduğu başarılı hizmetler sayesinde geçtiğimiz yıl da aynı ödülün kazananı olmuştu.

 

 

İngiltere’nin önde gelen finans ve iş analizi yayınlarından International Finance Dergisi’nin düzenlediği International Finance Awards kapsamında (Uluslararası Finans Ödülleri) 2019 yılının “En Yenilikçi Özel Bankacılık Ödülü” TEB Özel Bankacılık’a verildi. Geçen yıl da aynı ödülün kazananı olan TEB Özel Bankacılık, bu alanda üst üste iki yıl ödül kazanarak istikrarını bir kez daha göstermiş oldu.

 

TEB Özel Bankacılık’ın başarılı hizmetlerinin bir sonucu olarak geçen yıl da “En Yenilikçi Özel Bankacılık” ödülünü kazandıklarını vurgulayan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi “Türkiye’de özel bankacılığın kurucusu ve ilk uygulayıcısıyız. Varlık yönetimi alanındaki uzmanlığımızla, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerimize uzun vadeli ve varlığa değer katan çözümler sunuyor, her geçen gün hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Geçen yıl başarılı hizmetlerimiz dolayısıyla layık görüldüğümüz ödülü bu yıl tekrar kazanmamız, TEB olarak istikrarlı bir şekilde hep daha iyisi için çalıştığımızın, müşterilerimize en iyi özel bankacılık hizmetlerini sunmayı sürdürdüğümüzün de en güzel göstergelerinden biri. Aynı zamanda uluslararası bir platformda başarılarımızla ülkemizi temsil etmekten de ayrıca gurur duyuyoruz” dedi.

 

En Yenilikçi Özel Bankacılık Ödülü’ne sahip olmanın altında büyük bir özveri ve çalışma olduğunun altını çizen Mendi, “Bu alandaki hayata geçirdiğimiz yenilikleri, Özel Bankacılık müşterilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda onların bankamızla olan işlemlerini daha hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilmeleri için yeni bir hizmet geliştirdik: Mobil Onay. Bu hizmetimizle müşterilerimizin talimat ve türev işlemleriyle ilgili ıslak imzalı onay verme sürecini ortadan kaldırdık. Özel Bankacılık müşterileri talimat ve türev işlev belgelerini CEPTETEB üzerinden onaylayabiliyor. Bunu yapmaları içinse sadece CEPTETEB’den ‘Onayda Bekleyen Belgeler’ link’ine tıklamaları, okumaları ve uygunsa onaylamaları gerekiyor”.

 

CEPTETEB mobil uygulamasını TEB Özel Bankacılık müşterilerine özel olarak yeniden tasarladıklarını ifade eden Mendi şu bilgileri verdi: “Özel Bankacılık müşterilerimiz CEPTETEB üzerinden günlük olarak yayınlanan yatırım raporlarını okuyabiliyor, ‘Özel’ menüsü altından Kampanyalar’a göz atabiliyor ve kendilerine özel kampanyaları inceleyebiliyor. Aynı zamanda katıldıkları kampanyalarda kaç harcama yapıldığını görebiliyor. İstanbul Havalimanı ve anlaşmalı havalimanlarında Hızlı Geçiş ayrıcalığından QR kod üreterek faydalanabiliyor, Özel menüsü altında son bir yılda tüm asıl kartlar ve ek kartlar toplamında kazanılan bonus ve aynı zamanda kartlar sayesinde kazanılan toplam indirim tutarlarını görebiliyorlar” dedi.

 

International Finance Awards en başarılıları ödüllendiriyor

TEB Özel Bankacılık’ın “En Yenilikçi Özel Bankacılık” ödülünü ikinci kez aldığı International Finance Awards, kurumların uluslararası bir platformda endüstri yeteneklerini, liderlik becerilerini, endüstri net değerlerini ve kabiliyetlerini ayırt etmek için veriliyor. Bu ödüllere başta Orta Doğu, Asya, Avrupa ve Afrika olmak üzere finans, bankacılık, varlık yönetimi, aracılık, sigorta, enerji, petrol ve gaz, lojistik ve kamu hizmetleri alanlarında C düzeyinde yöneticiler ve üst düzey yönetim temsilcileri katılıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.