Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-03 10:04:00

Baba Parası tatilde sevindirdi

Yeni yılla birlikte vizyona giren ‘Baba Parası’, beyaz perdede birinci ayını tamamladı. Türkiye'de 17 ilde, Avrupa'nın beş şehrinde ve KKTC'de galalarla seyircisiyle buluşan ‘Baba Parası’ ekibi dün Levent Özdilekpark AVM’deydi.

İNDİRİM TALEBİNE YANIT OYUNCULARDAN HEMEN GELDİ!

Filmin başrol oyuncuları Murat Cemcir ile Ahmet Kural, aynı gün Yağmur Tanrısevsin’in Çocuk Sanat Festivali’ndeki seramik atölyesine sürpriz bir ziyarette bulundular. Oyuncular, geliri Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak bu etkinlikte rol arkadaşları Yağmur Tanrısevsin'i yalnız bırakmadı. ‘Baba Parası’nın bir aylık vizyon serüvenini anlatan oyuncular, ‘bilet fiyatında indirim’ müjdesini verdiler. Murat Cemcir, gişede tatlı bir rekabet yaşadıkları ‘Rafadan Tayfa 2’ adlı animasyon filminin çocukların, ‘Baba Parası’ filminin ise büyüklerin sevgilisi olduğunu söyleyerek, bilet fiyatlarını öğrencilerden gelen istek üzerine 12 liraya çektiklerini duyurdu.

Bir ayda 2 milyon kişi tarafından izlenen ‘Baba Parası’ filminin gişe serüveni, öğrencilerin yoğun istekleri üzerine, indirimli fiyatıyla devam edecek.

Yapımcılığını TR 40 33 Productions, senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı aksiyon ile komediyi buluşturan ‘Baba Parası’, Şubat ayında da vizyondaki yerini korumaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.