Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-18 12:38:00

Online sigorta platformu Sigortaladım.com yeni görünümü ve içeriğiyle yayında

Sigortaladım.com yenilenen yüzüyle yayına geçti,vtüketiciye “Sigortana iyi bak!” dedi.

- İhtiyaca en uygun sigorta tekliflerini anlaşmalı 22 sigorta şirketinden karşılaştırmalı olarak sunan ve seçilen sigorta ürününü hızlı ve güvenli bir şekilde satın almanızı sağlayan ve hasar durumunda 7/24 hizmet veren Sigortaladım.com yeni yüzüyle yayına geçti.

- Sigortaladım.com, trafik, kasko, ev, sağlık gibi birçok sigorta ürününü, yeni bir müşteri deneyimi anlayışı ile online ve çağrı merkezi kanalları üzerinden sunuyor.

- Sigortaladım.com, sektör için bilgi kaynağı olma, topluma sigorta ile ilgili tarafsız, şeffaf ve doğru bilgileri sağlama misyonu taşıyor.

 

 

SİGORTALADIM.COM, başta trafik, kasko ve sağlık sigortası olmak üzere birçok sigortacılık ürününü online ve çağrı merkezi üzerinden sunan bir dijital sigorta satın alma platformu olarak yeni yüzü ve mükemmel müşteri deneyimi anlayışıyla hizmet vermeye başladı.

Müşteri deneyimini odağına alan Sigortaladım.com, tüketiciye güvenli ve pratik karşılaştırma ve satın alma yolu sunan, son teknolojiye uygun, kullanıcı dostu yeni web sitesi ve çağrı merkezi kanalları ile yeni yayın hayatına geçti.

 

Sigortaladım.com web sitesi için, modern tasarım anlayışına uygun, müşteri deneyimini iyileştiren, kullanıcı dostu bir ara yüz geliştirildi.

Sigortaladım.com, tüketicinin kendisi için ihtiyacına en uygun teklifi kolaylıkla bulmasını sağlıyor. Tüm sigorta firmalarının tekliflerini tamamen şeffaf, tarafsız ve karşılaştırmalı olarak tüketiciye ulaştıran sigortaladım.com, aynı zamanda tüketicilerin sigortayla ilgili merak ettiği tüm konularda doğru bilgiye ulaşabilecekleri bir bilgi kaynağı olma misyonu üstleniyor.

 

Sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren konuyla ilgili “Sigortaladım.com, güvenilir bir sigorta platformu olarak online ve çağrı merkezi kanallarımız üzerinden, yeni yüzüyle hizmet sunmaya başladı. Web sitemizi, kullanıcı dostu, bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşılan, en son trendlere ve yeni teknolojiye uygun olacak şekilde güncelledik ve bugün itibariyle yayına geçtik. Sigortaladım.com, bu alandaki önemli bir ihtiyaca cevap vermek için tasarlandı. Sigorta sektöründe doğru bilginin kaynağı olması vizyonuyla yenilediğimiz platformumuzda, temel amacımız yalnızca karşılaştırmalı olarak teklif sunmak değil. Aynı zamanda tüketiciye ‘Sigortana İyi Bak’ diyoruz. Sigorta alacakların bu alanda bilgilenmesini, ihtiyacına en uygun doğru ürünü almasını, tarafsız ve şeffaf bilgiler ışığında doğru tercih yapmasını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

Sigortaladım.com Hakkında

sigortaladım.com; müşterilerine sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan online bir platformdur.

sigortaladım.com, başta trafik, kasko ve sağlık sigortası branşlarında olmak üzere birçok sigortacılık ürününü online olarak sunar. Her zaman doğru bilgiyi sağlama misyonuyla şeffaf ve tarafsız olarak hizmet verir.

2016 yılında kurulan kurum, bugün sektörün öncü sigorta kuruluşlarını ve önemli markalarını bir araya getirerek “sigortaladım.com”, markası altında kurumsal ve bireysel müşterilerine her gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır.

Şirketin güçlü ortaklık yapısında, uluslararası alanda test, denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri veren Almanya merkezli TÜV SÜD, 300’ün üzerinde şirketi ve 20 bini aşkın çalışanı ile 7 sektörde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden DOĞUŞ GRUBU ve Londra merkezli, dünyanın en büyük fon şirketlerinden biri ve bir sermaye kuruluşu olan BRIDGEPOINT bulunmaktadır.

sigortaladım.com, tüketiciler ve sektör için doğru bilgi kaynağıdır.

www.sigortaladım.com


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.