Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-10 15:01:00

Kadir Has Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunlarından online öğrenci buluşmaları

Kadir Has Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, koronavirüsü sebebiyle evde kaldığımız bugünlerde online sohbetler düzenliyor. Eğitim sonrası iş hayatı ve yaşananlar konusunda düzenlenen sohbetlerin ilki geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirildi. Mezun öğrencilerin tecrübelerini de paylaşacağı sohbetlerde, öğrencilerin merak ettikleri konular da ele alınacak.

 

Kadir Has Üniversitesi, evde kaldığımız bu günlerde de bireylerin gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Kadir Has Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezun öğrencilerinin konuk olduğu ve ZOOM üzerinden her Cuma saat 17.00’da online olarak gerçekleştirilecek sohbetlere eğitim hayatı sonrası yaşananlar ele alınacak. İlki geçtiğimiz Cuma günü Yönetmen Ufuk Çavuş’un katılımıyla başlayan online sohbetler Nisan ayı boyunca Erdi Yavuz moderatörlüğünde devam edecek. Mezun öğrencilerin iş hayatında yaşadıklarını paylaşacağı online sohbetlerde, eğitime devam öğrencilerin merak ettiği sorular da yanıtlanacak.

 

Kadir Has Üniversitesi online sohbetlerine, 10 Nisan tarihinde Görüntü Yönetmeni Kaan Kerimoğlu ile devam edecek. Her hafta Cuma günü gerçekleştirilecek sohbetlerde; 17 Nisan Cuma Nişantaşı Üniversitesi Yeni Medya Bölüm Başkanı Dr. Özlem Tuğçe Keleş, 24 Nisan Cuma Yönetmen Tan Tolga Demirci ve 1 Mayıs Cuma Belgesel ve Televizyon Yapımcısı Orkun Şahin, Kadir Has Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelecek.  

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.