Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-20 11:59:00

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Oscar Ödüllü filmler Cinemaximum’larda

92. Akademi Ödülleri’nde İngilizce olmayan ve En İyi Film Oscar’ını alan ilk film olma özelliğini taşıyan Parazit ile Judy ve Joker kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 21 Şubat itibarıyla Cinemaximum sinemalarında yeniden vizyona giriyor.

 

Cinemaximum, Oscar ödüllü filmleri sinemaseverler için 21 Şubat Cuma günü itibarıyla yeniden vizyona taşıyor. 92. Akademi Ödülleri’nde Oscar kazanan Parazit Judy ve Joker filmleri özel bilet fiyatıyla, 12 TL’den Cinemaximum’larda tekrar gösterime giriyor. En sürükleyici film deneyimi için Joker, Cinemaximum IMAX salonlarda 17 TL’den izleyiciyle buluşuyor.

 

İngilizce olmayan bir film olarak En İyi Film seçilerek Oscar tarihinde bir ilke imza atan Parazit, Güney Koreli yönetmen Bong Joon Ho’ya da En İyi Yönetmen ödülünü getirdi. Film, En İyi Uluslararası Film ve En İyi Orijinal Senaryo ödüllerini de kazandı. Seul’de bir bodrum katında yaşayan Kim ailesinin, oğul Ki-woo'nun varlıklı Park ailesinin kızları Da-hye'nin özel öğretmeni olması sonrası başlarından geçenleri konu edinen Parazit, 72. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünün sahibi olmuştu.

 

Joanquin Phoenix’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandıran Joker, başarısız bir komedyen ve toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur Fleck'in zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Gotham Şehri’nin en büyük suçlularından biri olan Joker’e dönüşmesini anlatıyor. Renée Zellweger’e En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getiren Judy ise ünlü oyuncu ve şarkıcı Judy Garland'ın hayatına odaklanıyor.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.