Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-15 12:14:00

18. Uluslararası Horizon Interactive Awards'tan 3 ALTIN ödül

İstanbul – 15 Nisan, 2020 - Stratejik marka ve dijital pazarlama hizmetleri sunan CYCLE Marketing, 18. Horizon Interactive Awards’ta ‘Eğlence’ (phijama.com), ‘Kurumsal ve B2B’ (universaltextile.com.tr) ve ‘Profesyonel Hizmetler’ (kizilkaya.com.tr) kategorilerinde, tasarım ve yazılımını geliştirdiği web siteleri ile toplam 3 Altın ödül kazandı.

Uluslararası interaktif medya yarışmaları arasında öncü olan Horizon Interactive Awards, interaktif medya prodüksiyonunda 2019 yılının kazananlarını açıkladı.

2019 yılında düzenlenen yarışma, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Belçika, Kanada, Çin, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İrlanda, Letonya, Katar, Rusya, Singapur, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere 18 ülkeden 800 başvuru aldı.

Farklı sektörel tecrübelere sahip profesyonellerden oluşan uluslararası bir jüri, kategorileri değerlendirdi ve sektörün en iyi interaktif çözümlerini sergileyenler, 2019 yılının kazananları oldu.
CYCLE Marketing’in Kurucusu Gamze Tüysüz Yalgın, ‘‘Horizon Interactive Awards gibi prestijli bir yarışmada, bir Türk ajansı olarak Web Tasarım ve Yazılım Geliştirme projelerimiz ile 3 farklı kategoride Altın ödüle layık görülmek, tüm ekibimizi çok mutlu etti ve onurlandırdı.’’ dedi.
Horizon Interactive Awards’ın Kurucusu Mike Sauce ‘‘18. yılını dolduran bir yarışmayız ve ben her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm dünyadan gelen başvuruların yaratıcılığına, sanatçı ruhuna ve teknik mükemmeliyetine hayran kalmaya devam ediyorum.’’ sözleriyle yarışmaya katılan projeleri ne kadar başarılı bulduğunu vurguladı.

 

Horizon Interactive Awards ile ilgili detaylı bilgi için horizoninteractiveawards.com sayfasını ziyaret edebilirisiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.