Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-22 12:08:00

adidas Predator 20 Mutator'u Beckham ve Pogba tanıttı

Daha iyi top tutuşu ile falso vermek için tasarlanan ve yenilikçi bir katman olarak DEMONSKIN özelliğini taşıyan ilk adidas krampon modeli Predator 20 Mutator, çarpıcı ve keskin bir siluete sahip. Beckham, Paul Pogba, Becky Sauerbrunn ve Dele Alli gibi dünyanın en iyi futbolcuları çok yakında vahşi doğadan esinlenilen yeni Predator 20 Mutator ile maçları renklendirecek.

 

adidas, yeşil sahada futbolcuların top tutuşunu artırmak ve kontrolü maksimuma çıkarmak için geliştirilen yepyeni bir teknoloji olan DEMONSKIN özellikli Predator 20 Mutator’u beğeniye sunuyor.

 

Predator 20 Mutator’un üst kısmında kullanılan ve dokulu bir çivi katmanından oluşan DEMONSKIN, adidas’ın futbol alanındaki standartları belirleyen tavrını bir kez daha gözler önüne seriyor. Yılların veri tabanlı araştırma ve testlerinden esinlenerek geliştirilen DEMONSKIN, ayakkabı ve futbol arasında tamamen yeni bir ara yüz oluşturmak üzere kullanılan bir bilgisayar algoritmasından elde edildi. DEMONSKIN krampon çivileri, ayakkabının ön ve yanlarını topu kilit temas noktalarına hizalanacak şekilde kaplıyor. Böylece futbolculara gelişmiş top kontrolü ve teması sağlarken bu yeni çığır açan teknoloji aynı zamanda da falso vermeyi de mümkün kılıyor.

Predator’ın tasarımı, ortaya çıkan ilk modelden bu yana kullanıcılarına rakipleri karşısında avantaj sağlamak üzere güçlü ve dinamik eğilimleri temsil eden doğanın vahşi canlılarından esinlendi. Keskin ve aerodinamik bir tasarım mutasyonu yaratan yüksek konç ve düşük kesim önünde merkezlenmiş çarpıcı siluetiyle Predator 20 Mutator doğanın uç noktalarının izinde olduğunu gösteriyor.

 

Sürekli geliştirilerek en son formuna kavuşan yeni Predator 20 Mutator, maksimum hareketlilik göz önünde bulundurularak tasarlandı. Yüksek performanslı poliamid enjekte edilmiş katmanların eklenmesi, hareketin daha da stabilize edilmesine yardımcı olurken, yeni seri kontrol bölgelerini artıran yeni dış tabana sahip. Ayakkabıyı giyen kişinin ayağının eşsiz konturlarına kilitlenip ona göre ayarlanan Sockfit bileğiyle bu yapı, destek için anatomik oturma sağıyor. Hibrit saplamaların eklenmesiyle ayakkabının rotasyon ve çekiş seviyesi daha da artırıldı. İlk defa Predator 20 Mutator’da görülen DEMONSKIN’in oyunculara daha fazla kontrol ve daha büyük güç sağlaması amacıyla kaleci eldivenlerinde de yer alması planlanıyor.

adidas Futbol Tasarım Direktörü Ben Herath; “1994 yılında ilk Predator’u çıkardığımızda, oyun değişti. O zamandan beri tasarımında inovasyonun sınırlarını zorlarken futbol ayakkabısı teknolojisinin de öncüsü olarak kalmasını sağlamaya çalıştık. Predator bir krampondan çok daha fazlası. Kendi tarzlarında sporun mitolojik figürleri haline gelen oyunun büyüklerinin giydiği ikonik futbol anları ile eş anlamlıdır. 2020’de Predator’u yeni nesle de yaymak istedik. Tamamen farklı bir şey yaratmak, değişimin de ötesine geçip rakipleri korkutacak yeni bir inovasyon getirmemiz gerektiğini biliyorduk. DEMONSKIN işte tam da bunun ortasında. adidas Futbol’da bizler için gerçekten çığır açan bir yenilik. Ayakkabıyla ayakların buluştuğu anda hissettikleri fark oyuncu testlerinde de ispatlandı.”

 

David Beckham, Zidane ve Steven Gerrard gibi oyunun en iyilerinin ikon haline getirdiği bu miras, iz bırakan yeni nesil oyuncularla da devam ediyor. Yeni Predator 20 Mutator’u Paul Pogba, Becky Sauerbrunn, Dele Alli, Marc-André ter Stegen ve Tessa Wullaert giyecek. Predator 20 Mutator 28 Ocak’tan itibaren adidas mağazalarından, adidas.com’dan ve diğer seçkin mağazalardan satın alınabilecek.

 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.