Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-14 12:28:00

DHL Supply Chain Türkiye “En İyi İşveren” sertifikası aldı


DHL Supply Chain Türkiye kurum kültürü ve kariyer yönetimi alanlarında sergilediği başarıyla insan kaynakları alanında dünyanın en tanınmış otorite kuruluşlarından Top Employers Institute tarafından ödüllendirildi.

Lojistik sektörünün lider global markası DHL'in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi olan DHL Supply Chain Türkiye, insan kaynakları uygulamalarında küresel bir otorite olan Top Employers Institute'un yürüttüğü sertifika programı kapsamında, Kültür, Liderlik Gelişimi, Kariyer Planlama, Eğitim & Gelişim ve Yetenek Kazanımı gibi alanlarda gösterdiği yüksek performansla “En İyi İşveren” şirketler arasında yer aldı.

DHL Supply Chain Türkiye, “En İyi İşveren” sertifikasını Deutsche Post DHL Group çatısı altında Belçika, Hollanda, Portekiz, İspanya, Birleşik Krallık, İrlanda, ABD, Brezilya, Kanada ve Şili ile birlikte kazanan 11 ülke operasyonundan biri oldu. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Orkun Saruhanoğlu şunları söyledi: “Tepeden tırnağa tüm operasyonlarının merkezine insanı ve ekip ruhunu yerleştirmiş bir kurumuz. Başarının, insanların işleriyle kurdukları sağlıklı bağ ile doğru orantılı olduğu bir sektörde faaliyet gösteriyoruz. Dünyanın önde gelen otorite kuruluşlarından Top Employers Institute'un yetenek ve kurum kültürü boyutlarında bizleri en iyi işverenler arasında göstermelerinden gurur duyuyoruz.”
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.