Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-02 10:11:00

Bosch Termoteknoloji İş Ortakları Toplantısı yine fark yarattı

Bosch Termoteknoloji İş Ortakları Toplantısı bu yıl 9-11 Şubat tarihleri arasında Antalya Titanic Belek otelinde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Bosch çalışanları, toptancı ve taahhütçü iş ortakları ile bir araya geldi.

 

Toplantıda 2019 yılındaki başarılar, 2020 yılının stratejileri ve projeleri paylaşıldı. Dijitalleşen dünyada doğru konumlanma, geleceğin teknolojileri ve dünya trendleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Bunların yanı sıra, Türkiye’nin önde gelen ekonomistlerinden Prof. Dr. Emre Alkin de organizasyonda konuşmacı olarak yer aldı. Toplantının fuaye alanında ise şirketin son dijital projelerinden biri olan Müşteri Yönlendirme Sistemi tanıtıldı ve katılımcılar simülasyonlu ürün bilgilendirme köşelerinde bağlanabilir cihazları deneyimleme şansı buldular.

 

Organizasyonda farklı kategorilerde belirlenen ödüller yöneticiler tarafından Bosch Termoteknoloji iş ortaklarına takdim edildi. Ünlü sanatçı Deniz Seki’nin sahne aldığı gala yemeğinin ardından toplantı sona erdi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.