Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-23 10:43:00

Boyner, Çocuk Bayramımızı tek yürek olarak kutlamaya davet ediyor

Yaşadığımız bu zor dönemde Türk milletinin gösterdiği dayanışma, yardımlaşma ve birlik olma duygusu, Boyner'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı filme ilham kaynağı oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla, tek yürek olarak kutlamak için harekete geçen Boyner, anlamlı bir film hazırladı.

Birlik olmayı, bugünlerde fiziksel olarak yapamasak da el ele vermeyi, sırt sırta vermeyi 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendiğimizi anlatan film, TBMM’nin kuruluşunun 100. yılına işaret ediyor ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında online siparişlerde on binlerce bayrak hediye eden Boyner filmde ayrıca, birliğimizi, beraberliğimizi hep birlikte, aynı coşkuyla kutlamak için 23 Nisan’da herkesi pencere ve balkonlara davet ediyor.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’in seslendirdiği, Boyner’in TBMM’nin kuruluşunun 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için hazırladığı film TBWA İstanbul imzası taşıyor.

Boyner’in “100 Yıl Önce Öğrendik” başlıklı reklam filmini izlemek için tıklayın:

https://www.youtube.com/watch?v=DqvA8enfMAE


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.