Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-27 11:43:00

Seramik sektörü UNICERA Fuarı’nda buluştu

Dünya seramik sektörünün yakından takip ettiği UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 10 – 14 Mart 2020 tarihleri arasında seramik ve mutfak sektörünü tek çatı altında buluşturdu. Fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıktı. 1.200’ün üzerinde markanın yenilikçi ürünlerinin tanıtıldığı fuarı 5 günde 50 bin 130 kişi ziyaret etti.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği (MUDER) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 10 – 14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırladı. 5 günde 50 bin 130 sektör profesyonelinin ağırlandığı fuarda yaklaşık 1.200’ün üzerinde markanın en yenilikçi ürünleri tanıtıldı.

2021 yılı trendleri tanıtıldı

Seramik ve yapı sektörünün lider ve ihracatçı markalarının bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul, sektörün en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerine sahne oldu. Türkiye’nin yanı sıra seramik sektörüne yön veren uluslararası markaların da katıldığı fuarda, 2021 yılının trendleri de görücüye çıkarıldı. Bu yıl 100.000 metrekarelik alanda katılımcı ve ziyaretçilerine ev sahipliği yapan fuarda, banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün tanıtıldı.

Mutfak ürünleri de yoğun ilgi gördü

Fuar ile eş zamanlı düzenlenen Kitchen Turkey özel bölümünde ise elektronik malzemelerden mutfak evyelerine, havalandırma sistemlerinden yıkama ve pişirme ünitelerine kadar A’dan Z’ye tüm mutfak ürünleri sergilendi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.