Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-29 11:45:00

Yaz tatilinde göz kamaştırın

Boyner, yaz tatilinde de stiliyle göz kamaştırmak isteyenler için mayo ve bikiniden şorta, gözlükten plaj çantasına, şapkadan sandalete plaj modasının vazgeçilmez parçalarını bir arada sunuyor.

Sezonun hit mayo ve bikini seçenekleri bir arada

Boyner’in 2020 plaj koleksiyonunda, modayı takip eden ve sahillerde şık görünmek isteyen kadınlara hitap eden sezonun trend renklerinden oluşan mayo ve bikini modellerinin yanı sıra klasik kesimler de yeniden yorumlanıyor. Sezonun hit parçalarından fırfırlı, tek omuz, belden kemerli, yüksek belli bikini ve mayo seçenekleri kadınların beğenisine sunuluyor.

Farklı beğenilere hitap eden deniz şortları erkekleri bekliyor

Boyner’in erkekler için sunduğu 2020 plaj koleksiyonunda desenleri ve farklı renkleri ile şortlar ve şort mayolar ön plana çıkıyor. Özellikle slim fit kesimler ve kırmızı, pembe, yeşil, mavi, sarı gibi canlı renklerle oluşturulmuş çiçek desenli, grafiti baskılı şortlar Boyner’de erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Minikler için rengârenk seçenekler

Yaz boyunca sudan hiç çıkmayan minikler için geniş bir plaj koleksiyonu sunan Boyner, kız ve erkek çocuklar için dünyaca ünlü markaların bikini, mayo, şort, terlik ve deniz ayakkabılarını bir araya getiriyor.

Boyner’de ayrıca, kadın, erkek ve çocuklar için her zevke hitap eden şapkalar, gözlükler, terlikler, sandaletler ve plaj havluları gibi aksesuarlar da zengin bir seçki ve avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

2020’nin en hit plaj ürünleri, Boyner mağazalarında ve internet mağazası boyner.com.tr’de tatil severlerle buluşuyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.