Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-10 17:13:12

Rize'de Futsal Gençler A Kategorisi İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı

Rize'de, okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Genç Kızlar ve Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Karşılaşmalar 30 okul ve 350 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İyidere ve Fındıklı Spor Salonu'nda çekişmeli geçen maçların ardından genç kızlar kategorisinde birinci Güneysu Spor Lisesi, ikinci Kalkandere Şehit Fikret Metin Ç.P. And. Lisesi, üçüncü Rize merkez Mes. Tek. And. Lisesi ve dördüncü Çayeli And Lisesi oldu. Erkekler kategorisinde ise İl birincisi Güneysu Spor Lisesi, ikici Ardeşen Türk Telekom Kanuni And. Lisesi, üçüncü Rize merkez Mes. Tek. And. Lisesi ve dördüncü Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan tufan M.T.And. Lisesi oldu.

Kızlarda ve Erkeklerde birinci olan Güneysu Spor Lisesi, Okullararası Grup Müsabakalarında Rize’yi temsil edecek.

Oynanan final maçları sonrası dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları düzenlenen törende verildi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, 2022-2023 yılı okul sporları kapsamında yapılan Futsal İl birinciliği müsabakalarında takımların göstermiş oldukları performans ve başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirterek, "Burada başarı elde eden takımlarımız yapılacak olan grup maçlarında ilimizi temsil edecekler kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.