Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-24 11:10:00

Yaratıcı profesyonellerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren ConceptD 5

  • %100 Adobe® RGB renk gamı ve Delta E <2 düzeyinde renk doğruluğu sahip PANTONE® Onaylı 4K UHD ekranı sayesinde ConceptD 5 gerçekçi renk üretimi sağlar.
  • 15,6 inç ekran boyutu ve 1,5 kg ağırlığıyla 2D içerik üreticilerin mobil haldeyken de en iyi performansla çalışmalarına yardımcı olur.
  • 4. Nesil Aeroblade™ 3D Fanı sayesinde 40 dBA'nın altında ses seviyesinde çalışır.

Acer’ın grafik tasarımcılar, film yapımcıları, mühendisler, mimarlar, geliştiriciler için en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen ürün ailesi ConceptD’nin bir üyesi olan ConceptD 5 dizüstü bilgisayarlar, 2D içerik üreticilerin mobil haldeyken de en iyi performansa ulaşabilmeleri için tasarlandı. İşi grafik tasarım, fotoğraf ve video düzenleme, web tasarımı, müzik ve sanat tasarımı, streaming ve etkileşim tasarımı olan amatör ve profesyonel kullanıcıları hedefine alan ConceptD 5, bir mobil tasarım istasyonu olarak konumlanıyor. Intel Core™ i5 işlemci ve AMD Radeon™ RX Vega M G grafik kartı ile donatılmış olan dizüstü bilgisayar, en zorlu tasarım süreçlerinde dahi kullanıcıları destekleyerek daha hızlı ve daha verimli çalışma imkanı sunuyor. Tasarımcılar, yürüttükleri iş yükü ne olursa işlem performansı konusunda endişe etmiyor; sadece yaratıcı fikirlerine odaklanıyor.

%100 Adobe® RGB renk gamı ve Delta E <2 düzeyinde renk doğruluğu sahip PANTONE® Onaylı 4K UHD ekranı sayesinde ConceptD 5, gerçekçi renk üretimi sağlıyor. 8 GB DDR4 bellek ve 512 GB SSD depolama sayesinde kullanıcılar çoklu görevlerde daha hızlı çalışabiliyor ve daha fazla içerik üretebiliyor. ConceptD 5’in bal rengi arka aydınlatmalı klavyesi ise tasarımcıların her ortamda rahatlıkla çalışabilmesini mümkün kılıyor.

İnce, hafif ve modern tasarım ögeleriyle dikkat çeken ConceptD 5, yüksek işlem performansını, şık bir tasarımla bir araya getiriyor. Hem ofiste hem de mobil halde çalışırken son derece rahat bir kullanım sunan zarif alüminyum kasanın üst kısmı ve bilek desteği bölümü magezyum-alüminyum alaşımdan; alt kısım ise magnezyum-lityum alaşımdan üretildi. 15,6 inç ekran boyutuyla yalnızca 1,5 kg ağırlıkta ve 16,9 mm incelikte olan ürün, 6,22 mm genişliğindeki ince çerçeveleriyle yüzde 80 ekran gövde oranı sunuyor. ConceptD 5, tam kapasite çalışırken bile 4. Nesil Aeroblade™ 3D fanı sayesinde sessizliğini korumayı başarıyor.

ConceptD 5; 5 Gbps veri transferine, DisplayPort bağlantısına, cihaz açık ve kapalıyken şarj etmeye destek veren USB Type-C Gen 1 de dahil olmak üzere birçok bağlantı noktasına sahip. Dahili parmak izi okuyucu ise Windows Hello üzerinden ek güvenlik sağlıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer ConceptD 5, 11.499 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.