Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-04 16:05:00

İyiliğe Yelken Açıyorlar

Türkiye’de kadınlara yönelik ilk ulusal yelken yarışı olma özelliğini taşıyan “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”, bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde, İstanbul Yelken Kulübü’nün işbirliği ile 6, 7, 8 Eylül’de İstanbul Caddebostan - Adalar parkurunda gerçekleştirilecek olan 4. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası için geri sayım başladı.

Kurumların kadın yelken takımlarının ve bireysel kadın yelkencilerden oluşan takımların yarışacağı “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası” 6 Eylül Cuma günü başlayacak. 3 gün sürecek Kupa’da toplam 6 yarış yapılacak. Rüzgarın peşindeki kadınların iyiliğe yelken açtığı “Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası”, 8 Eylül Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Başlangıcından bu yana büyük ilgi gören “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası” ile yelken tutkusunu yarış heyecanıyla birleştirerek kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artırılması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetişmesine fırsat sağlanması, kadın yelkencilerin motive edilmesi ve elde edilen gelirle kadınlara yönelik sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarına katkı sağlanması hedefleniyor. ARPR İletişim tarafından organize edilen Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın katılım gelirlerinin bir bölümü ile 4 yıldır AÇEV destekleniyor.

Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’na bu yıl katılması kesinleşen takımlar arasında Eker, Ford Otosan, GSK, Mercedes-Benz Türk, Borusan Holding, Sahibinden.com, Dunapack Packaging, TWRE (Yenilenebilir Enerji ve Enerji Sektörü Türk Kadınları Grubu), Edenred, Permolit Team Ladies First, MSI Sailing Team AG, İstanbul Yelken Kulübü, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Pupa Doğuş Üniversitesi veAÇEV yer alıyor.

Televizyon sponsorluğunu Woman TV, radyo sponsorluğunu Pal Nostalji'nin üstlendiği 4. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası'nın diğer sponsorları arasında BNP Paribas Cardif, Şenpiliç, Koton, Nuxe, Panovella, Natracare, Bioderma ve Elidor yer alıyor.

Türkiye’nin ilk kadın kanalı olan WomanTV 3 gün boyunca Kupayı canlı olarak yayınlayacak, özel haberler yapacak.

Kupa ile ilgili detaylı bilgiye ARPR İletişim’in 0216 418 33 34 nolu telefonundan ya dawww.denizkiziyelkenkupasi.com adresinden ulaşılabilir.

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.