Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 15:55:00

MOOV by Garenta her an kullanıcılarının yanında

Türkiye’nin yenilikçi araç kiralama markası Garenta’nın hizmeti MOOV by Garenta, COVID-19 salgını döneminde de kullanıcılarının yanında yer almaya devam ediyor.

Toplu taşımaya ve araç sahipliğine alternatif olan ve sosyal izolasyon açısından çözüm sunan MOOV by Garenta, İstanbul ve İzmir’de sokağa çıkma yasağının ilan edildiği hafta sonunda istisna kapsamında olanlar tarafından 1.500 kez kullanıldı.

Kullanıcılarına araç kiralamada özgürlük getiren ve kullanılan süre kadar araç kiralanabilen MOOV by Garenta, COVID-19 salgını döneminde de toplu taşıma ve araç sahipliğine alternatif olarak dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde COVID-19 döneminde daha fazla kişiye fayda sağlamak amacıyla İstanbul’daki hizmet bölgesini genişletme kararı alan MOOV by Garenta, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği andan itibaren kullanıcılarının gözdesi oldu.

MOOV by Garenta’nın sokağa çıkma yasağının uygulandığı dönemdeki kullanım detaylarını paylaşan Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdür Emre Ayyıldız, “Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği andan itibaren tüm araçlarımızla hizmetimizi sürdürdük. İstisna kapsamında olanlar, hem sosyal izlolasyonu sağlamak hem de araç ihtiyacını gidermek için MOOV by Garenta’yı tercih ettiler. Hafta sonu MOOV by Garenta’daki araçlarımız 1.500 defa kullanıldı” dedi.

Emre Ayyıldız ayrıca, 13 Nisan Pazartesi günü MOOV by Garenta’nın öğlene kadar olan kullanımlarında bir önceki haftaya göre yüzde 50 artış yaşandığını ve sadece yarım günde 1.200 defadan fazla kiralama yapıldığını kaydetti.

İstanbul ve İzmir’de hizmet veren MOOV by Garenta’daki kampanyaların 30 Nisan’a kadar devam edeceğini belirten Ayyıldız, “MOOV by Garenta hizmetinde tüm süreç dijital olarak, akıllı telefonlar üzerinden çalışıyor ve dolayısıyla maksimum izolasyon sağlanıyor. Salgınla mücadele edilen bu dönemde MOOV by Garenta uygulamasından daha fazla kişinin yararlanması ve fayda sağlamak için kampanyalarımızı 30 Nisan’a kadar uzattık. 8 saatten sonra olan günlük kiralama opsiyonunu 5 saate düşürdük ve böylece uzun süreli kullanımlarda günlük kiralama opsiyonunu kolaylaştırdık.Renault Clio manuel araçlarımızda da ayrıca indirim uyguluyoruz ve ilk defa MOOV by Garenta’yı kullananlardan ilk 15 dakikalık kiralamaları için ücret almıyoruz” şeklinde konuştu.

Tam Dijital MOOV By Garenta

15 dakikası 9,5 TL’den başlayan fiyatlarla 5 km’lik yakıt ve sigorta dahil olarak kiralama yapılabilen MOOV by Garenta’da, sözleşmeden kiralamaya kadar tüm süreç dijital olarak çalışıyor. Akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilen MOOV by Garenta uygulamasıyla en az 1 senelik ehliyet sahibi herkes kredi kartını sisteme tanımlayıp, dijital sözleşme sürecini tamamlayarak bu hizmeti kullanabiliyor. MOOV by Garenta, İstanbul’da İSPARK ve İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzelman otoparklarını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.