Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-01 11:23:00

Nisan ayında evde eğlence FilmBox'la sizinle

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, bugünlerde evlerimizde geçirdiğimiz sürenin daha eğlenceli geçmesine destek oluyor.

FilmBox’un en parlak yıldızları, en sürükleyici öykülerle birleştiren birbirinden güzel yapımları ve SPI International’in ilginç belgeselleri, moda, oyun spor, teknoloji programları, Nisan ayı boyunca evde geçirdiğimiz zamana renk katacak.

Bu dönemde FilmBox’ta izlenecek filmler arasında, 1974 yapımı kült film Death Wish’in başrolü Bruce Willis’in üstlendiği yeniden çevrimi yer alıyor. İlk film Charles Bronson’un oyunculuğunda bir mimarın öyküsünü anlatırken; Bruce Willis öykünün yeni anlatımında kendini hayat kurtarmaya adamış bir travma doktoru olarak karşımıza çıkıyor ve ailesine yapılan bir saldırı sonucunda, adaleti kendisi aramaya başlıyor. Yönetmen koltuğunda Eli Roth’un oturduğu Öldürme Arzusu (Death Wish) 3 Nisan Cuma günü FilmBox ekranında olacak. Filmin yayın saati 21:30.

FilmBox’ta izlenecek bir diğer sürükleyici film, Samuel L. Jackson’un başrolde olduğu Büyük Oyun (Big Game). ABD Başkanı’nın uçağı Airforce One’a yapılan bir saldırı sonrası, başkanı kurtarmak için harekete geçen genç bir kampçının öyküsünü anlatan ve heyecan dozu hiç düşmeyen film, 4 Nisan Cumartesi gündüz kuşağında ekrana gelecek. Yayın saati 14:10.

Bu günlerde gece geç vakte kadar oturmayı sevenlerin ilgisini çekecek bir diğer FilmBox filmi, Liam Neeson ve Antonio Banderas’ı başrollerde bir araya getiriyor. 25 yıllık mutlu bir evliliğin, tesadüfen ortaya çıkan bir bilgi ile bir anda bir aşk üçgenine dönüşmesini öyküleştiren Başka Bir Adam (The Other Man), 5 Nisan Pazar’ı, 6 Nisan Pazartesi’ye bağlayan gece ekrana gelecek. Yayın saati, 00:40.

9 Nisan Perşembe gündüz kuşağında, efsane oyuncu John Travolta, bir casusluk ve cinayet öyküsü olan Paris’ten Sevgilerle (From Paris with Love) ile ekranlarda olacak. Zaman zaman CIA adına ufak işler yapan ve bir kara operasyon görevlisi olmak hayalleri kuran ABD'nin Paris Büyükelçiliğinde görevli hırslı bir gencin, vahşi bir cinayet vakasının ortasında bulma öyküsünü anlatan filmin yayın saati, 15:50.

10 Nisan Cuma günü ise, iki iddialı film bizleri bekliyor. Ben Affleck ve Tommy Lee Jones’un başrolleri paylaştığı Büyük Adamlar (The Company Men), iş dünyasının aile yaşantısına yansımalarını konu alıyor. Gündüz kuşağında ekrana gelecek filmin yayın saati 15:10.

Aynı günün akşamında ise aksiyon yüklü bir Arnold Schwarzenegger fırtınası bizleri bekliyor. Geçit Yok (The Last Stand) Bir operasyonda istemeden bir arkadaşının yaralanmasına neden olan bir kanun adamının, görev kendisini çağırdığında sorumluluk almasını anlatıyor. Filmin yayın saati, 19:45.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, Narcos gibi popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

 


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.