Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-13 14:54:00

32. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı başvuruları için son üç gün

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin dünya çapından binlerce yüzücüyü İstanbul'da buluşturduğu organizasyonu Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için başvuruların sona ermesine sayılı günler kaldı.

 

Türkiye'nin önde gelen spor organizasyonlarından Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, bu yıl 32. kez dünyanın her yerinden yüzücülere İstanbul Boğazı'nın eşsiz sularında kulaç atma şansı tanıyacak. Dünya çapında bir marka haline dönüşen yarışın başvuruları 15 Mart Pazar günü sona erecek.

İki kıta arasındaki bu eşsiz heyecanı deneyimlemek isteyen yüzücüler, başvurularını tamamlayıp elemeleri başarıyla geçtikleri takdirde 12 Temmuz 2020 Pazar günü, İstanbul Boğazında dünyanın 56 ülkesinden insanın spor yoluyla bir araya geldiği yarışta mücadele edecek.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.