Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-27 11:07:00

Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda yüzde 20 indirim kampanyası

NN Hayat ve Emeklilik’ten ilk defa Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırmak isteyen 45 yaş ve altındaki herkes, ‘Yatarak Tedavi Teminatlı’ veya ‘Yatarak ve Ayakta Tedavi Teminatlı’ ürünlerde yüzde 20 indirim avantajına sahip olacak.

 

 

Dünyanın en köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, sağlık sektöründe yatırımlarına devam ediyor. Aralık 2018’de sunmaya başladığı ‘Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda hizmet ağını genişleten NN Hayat ve Emeklilik, herkes sağlık imkânlarından dilediğince faydalanabilsin diye büyük bir kampanyaya imza atıyor.

 

NN Hayat ve Emeklilik, Desteğin Bizden Ferdi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi olmak isteyenler için, 13 Mart 2020’ye kadar ‘Yatarak Tedavi Teminatlı’ ve ‘Yatarak ve Ayakta Tedavi Teminatlı’ ürünlerde yüzde 20 indirim sunuyor.NN Hayat ve Emeklilik’ten ilk defa Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi olacak 45 yaş ve altındaki herkes indirimden faydalanabilecek. Başka bir kurumda Tamamlayıcı Sağlık Sigorta’sına sahip olup NN Hayat ve Emeklilik’e geçiş yapanlar da indirim kampanyasından yararlanabilecek.

 

Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile SGK kapsamında en geniş hastane ağı ile SGK anlaşmalı sağlık kuruluşlarında hizmet veriliyor.

 

NN Hayat ve Emeklilik Hakkında:

NN Hayat ve Emeklilik, 18 ülkede faaliyet gösteren ve birçok Avrupa ülkesinde ve Japonya'da güçlü bir varlığı bulunan uluslararası bir finansal hizmetler şirketi olan NN Group'un bir parçasıdır. Grup, tüm çalışanları ile yaklaşık 17 milyon müşteriye sigorta, yatırım ve bankacılık hizmetleri sunmaktadır. NN Group, Nationale - Nederlanden, NN, NN Yatırım Ortakları, ABN AMRO Sigorta, Movir, AZL, BeFrank ve OHRA'yı içermektedir. NN Group, Euronext Amsterdam'da (NN) işlem görmektedir. Şirketin Türkiye’deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde NN Group’un (eski ünvanıyla ING Group) OYAK Emeklilik A.Ş.’nin %100 hissesini satın almasıyla başlamıştır.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.