Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-08 13:10:36

KASKİ’den Bünyan’a 5 milyon 651 bin TL yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (KASKİ) Bünyan ilçesinde altyapıyı daha sağlıklı yapıya kavuşturmak için yılın ilk 10 ayında toplam 5 milyon 651 bin TL değerinde yatırım yaptığını söyledi.

Ekipler tarafından muhtelif bölgelerde yeni nesil ve uzun ömürlü malzemeler kullanılarak 3 milyon 868 bin TL değerinde 13 bin 277 metre içme suyu hattı, 1 milyon 783 bin TL değerinde 3 bin 56 metre kanalizasyon hattı imalatı ve yenileme çalışması gerçekleştirildi.

KASKİ tarafından Kayseri'nin sağlam ve modern altyapıya kavuşması için yatırımların hız kesmeden sürdüğünü kaydeden Başkan Büyükkılıç şunları aktardı:

“Şehrimizin içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını Büyükşehir’e yakışır bir şekilde inşa ediyoruz. Mevcut altyapıyı güçlendirmek için yeni projeler ile aralıksız şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda Bünyan ilçemize sene başından bugüne kadar toplam 5 milyon 651 Bin TL değerinde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı gerçekleştirildi. Memleketimizin insanı için ne yapsak az. Her geçen gün artan çalışma tempomuz ile bundan sonrası için de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.