Konya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı sporcuları; 8 altın, 5 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 17 madalya elde ederek başarılarını zirveye taşıdı.
Konya Büyükşehir Belediyesporlu pedallar, şampiyonada her disiplinde kürsünün zirvesini zorladı. Scratch Race U-23 kategorisinde Mehmet Emin Çiçek 1’inci, Ali İhsan Egin 2’inci olurken Scratch Race Elite kategorisinde ise Batuhan Özgür 1’inci, Yunus Emre Yılmaz 2’inci oldu.
Her kategoride mücadele eden sporculardan Point Race U-23 kategorisinde Ramazan Yılmaz 1’inci, Ali İhsan Egin 2’inci ve Talha Tektaş 3’üncü olurken Point Race Elite kategorisinde Batuhan Özgür 1’inci oldu. Omnium U-23 kategorisinde ise Mustafa Tarakçı 1’inci, Ramazan Yılmaz 2’inci, Ali İhsan Ergin 3’üncülüğe hak kazandı.
Yine Omnium Elite kategorisinde dereceyi elden bırakmayan Büyükşehirli pedallardan Batuhan Özgür 1.’inci oldu. Elimination U-23 kategorisinde Fahrettin Badak 1’inci, Ali İhsan Egin 2’nci ve Mustafa Tarakçı 3’üncü olurken Elimination Elite kategorisinde Batuhan Özgür 1’inci ve Yunus Emre Yılmaz 3’üncü oldu.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.