Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-07 10:08:00

​izbirakanogretmenler.com yaratıcı içerikleriyle artık veli ve öğrencilerin de hizmetinde

Adel Kalemcilik, geçtiğimiz yıl öğretmenlerin gelişimi için hayata geçirdiği İz Bırakan Öğretmenler Platformunu artık tüm veli ve öğrencilerin hizmetine sunuyor

Nesillerin eğitimine ve gelişimine eşlik eden Adel Kalemcilik, sektöre değer katan projelere imza atmaya devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz yıl öğretmenler için hayata geçirdiği izbirakanogretmenler.com platformunu evde daha verimli vakit geçirmeleri için tüm ebeveyn ve öğrencilerin kullanımına açtı.

Vizyon geliştiren farklı içeriklerle ön plana çıkan platform, evde bolca vakit geçirilen bu dönemlerde çocukları, evde aileleriyle birlikte kolaylıkla uygulayabilecekleri eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor.

İz Bırakan Öğretmenler Platformu içinde yer alan birbirinden farklı ve yaratıcı uygulamalar, öğrenmeyi keyifli bir deneyim haline getiriyor. Kullanıcılar ücretsiz şekilde üye oldukları platformda, video ve görsel anlatım içerikleri sayesinde su, fon kartonu, pastel boya, keçeli kalem gibi basit materyallerle, renkli ve yaratıcı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Çocuklar el ve motor becerilerini eğlenerek geliştiriyor

Kesme, yapıştırma ve katlama gibi hareketler küçük kas kullanımı ile motor gelişimini destekleyen unsurlar arasında yer alıyor. Bununla birlikte boyama yapmak, çocukların kalem kontrolünün gelişmesine de destek oluyor. Tam da bu noktada Adel Kalemcilik’in izbirakanogretmenler.com platformu, parmak boyama, şablon renklendirme gibi zahmet gerektirmeyen tekniklerle anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin el ve motor becerilerinin gelişimine destek oluyor. Aynı zamanda platformda yer alan poster şablonları, öğrencilerin özel günler için de kullanabilecekleri yaratıcı bir kaynak sunuyor.

#BirlikteEtkinlik ile buluşuyoruz!

İzbirakanogretmenler.com’da yer alan aktiviteleri yapıp sosyal medya hesaplarınızdan Adel Türkiye’yi etiketleyerek, #BirlikteEtkinlik hashtagi ile Instagram’dan paylaşın, evde vakit geçirdiğimiz bu süreçte yaratıcılığınız herkese ilham olsun.

Platforma mobil, masaüstü cihazları ve tabletler üzerinden rahatlıkla erişebilir, keyifli aktivitelerden ücretsiz yararlanabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.