Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-13 15:57:00

Güçlü demokrasi, her alanda güçlü bir Türkiye’nin vazgeçilmezi ve teminatıdır

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın, “15 Temmuz’da Türk halkı demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine bağlılığını en açık şekilde ortaya koymuştur. Güçlü demokrasi, her alanda güçlü bir Türkiye’nin vazgeçilmezi ve teminatıdır” dedi.

 

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ayşem Sargın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dört yıl önce bugün Türk halkının demokrasi ve hukuk devleti ilkelerine bağlılığını en açık şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan Sargın, “Hukukun üstünlüğünü ve demokrasiyi korumak adına canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz.” dedi.

 

15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye’nin istikrarını hedef alan çok boyutlu etkilerine de değinen Sargın, “Güçlü demokrasi, her alanda güçlü bir Türkiye’nin hem vazgeçilmezi hem teminatıdır. Önümüzdeki dönemde ekonomimiz, iş ve yatırım ortamımız ve uluslararası rekabetçiliğimizde hedeflerimize ulaşmamızın yolu da güçlü demokrasiden geçmektedir. YASED olarak, ülkemizin bu hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.