Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 13:16:00

"Aydın Küçükkarakaş, birleşen Biznet ve Securrent’in üst yönetimine katıldı.”

Siber Güvenlik alanında bölgesel lider olma hedefine güçlerini birleştirerek emin adımlarla ilerleyen Biznet ve Securrent, yeni bir hamleyi, önemli bir atamayla gerçekleştirdi. Birleşme, son dönemdeki büyüme stratejisine uygun olarak, siber güvenlik ve bilgi teknolojileri risk yönetiminde tecrübeli bir profesyonel olan Aydın Küçükkarakaş’ı kadrosuna dahil etti. Aydın Küçükkarakaş, uzun yıllar bünyesinde yer aldığı Garanti Bankası (BBVA)’nda en son, BT Güvenlik ve Risk Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

Bölgesel lider olma hedefiyle güçlerini birleştiren, Türkiye’nin lider siber güvenlik firmaları Biznet ve Securrent, önemli bir atamayla üst yönetim kadrosunu güçlendirdi.

Kariyeri boyunca, özellikle Garanti BBVA ve Koç.net'te, Bilgi Teknolojileri Güvenliği, Bilgi Teknolojileri Risk Yönetimi ve Sistem Yönetimi alanlarındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Aydın KüçükkarakaşSiber Güvenlik Stratejilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Nisan 2020 itibariyle yeni görevine başladı.

Yapılan açıklamada Küçükkarakaş’ın, şirketin vizyonu ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda siber güvenlik stratejilerini belirleme ve kurumsal çözümleri geliştirerek müşterilere aktarma konularında önemli sorumluluklar üstleneceği ve siber güvenlik alanında bölgesel lider olmayı hedefleyen Biznet ve Securrent’in gücüne güç katacağı ifade edildi.

Firma tarafından yapılan açıklamada ayrıca, birleşme sonucu kullanılacak yeni marka ismiyle, 2020 ve sonrası hedeflerin; günün koşullarına uygun olarak dijital platformlarda düzenlenecek yaratıcı bir lansmanla tüm kamuoyuna duyurulmasının planladığı ifade edildi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.