Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-08 10:24:00

Digitallica COVİD-19 sürecinde evden çalışan kurumların yanında

Dijital eğitim sektörünün en genç ve en hızlı büyüyen ajansıDigitallica, geliştirdiği “Liderlerin Acil Durum Kiti” ile fark yaratıyor.

Dünya’nın ve Türkiye’nin Koronavirüs ile savaştığı bu dönemde dijital eğitim alanındaki öncü uygulamaları ile fark yaratan Digitallica, çalışanlarını korumak amacıyla evden çalışma tarzına geçen kurumlar için bir eğitim kiti hazırladı. “Liderlerin Acil Durum Kiti” kurumsal dünyada birçok kişinin yabancı olduğu evden çalışma modeli ile ilgili akla gelen soruları yanıtlıyor.

İnsan Kaynakları Gelişim Danışmanı ve aynı zamanda Takım Koçu Gezin Cankat Acarbay’ın anlatımıyla hazırlanan 25 dakikalık eğitim sonunda takım lideri, proje yöneticisi veya yönetici adayları kriz durumlarında uzaktan faaliyet gösteren bir ekibin nasıl yönetilmesi gerektiğini, işlerin devamlılığının nasıl sağlanacağını bunun yanında da hem kendi duygularını hem de ekibinin motivasyonunun nasıl yüksek tutulması gerektiğini öğreniyorlar.

Eğitim kapsamında “Ekibinizi uzaktan yönetebilmenin ipuçlarından, zor zamanlarda ekiple bağ kurabilmenin gereklerine,ekibinizin mesleki ve kişisel gelişimine rehberlik etmekten, “Ayrılsak da beraberiz çünkü biz bir ekibiz!” mottosunu benimseyici başlıklara kadar pek çok konuya değiniliyor. Acil Durum Kiti sağlıklı günlere kavuşulduğunda çalışanlarla iletişimi güçlendirecek “İlk ofis gününde ekibim ve ben” bölümünü de içeriyor.

Digitallica Kurucusu Emre Güleçoğlu, dünya genelini etkisi altına alan salgın konusunda canla başla çalışan sağlık çalışanlarına içtenlikle teşekkür ederek, “Globalde ve ulusalda geçirdiğimiz bu sürecin zorluklarını hem kurumlar hem de bireyler göğüslüyorlar. Bir yandan ülkemizde online eğitimin sürdürülebilirliğini ölçerken bir yandan da bu konuda büyük çapta bir toplumsal deneme gerçekleştiriyoruz. Bu sayede önümüzdeki yıllarda e-eğitim modellerinin daha çok tercih edilebileceğini öngörüyoruz. Sektörde gelişen bir firma olarak üreteceğimiz yeni içeriklerle her daim e-eğitim sektörüne destek olacağımızı dile getirmek isteriz. ” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.