Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-07 11:15:00

Maho G, Contra ve Anıl Piyancı’dan ortak şarkı yayında: “Boş”

 

“Boş”u dijital platformlar üzerinden dinlemek ya da satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/Bos
 

“Boş”u YouTube üzerinden dinlemek için: https://youtu.be/kMwt5Pxpv9Y
 

Türkçe Rap’in en başarılı isimlerinden Anıl Piyancı ve Contra, kariyerinin başındaki genç yetenek Maho G ile oldukça konuşulacak bir parça için bir araya geldi.
 

Sözleri üç sanatçının ortak eseri olan “Boş”un bestesi ve düzenlemesi Leo Barbosa ve Ouz Baydar’a ait. Mix ve mastering işlemlerini Can Volkan üstlendi.
 

Maho G Kimdir?

Güney Karakaya "Maho G", 2 Haziran 1997 İzmir doğumlu rap müzik sanatçısıdır.
 

Maho G, rap müzikle çocukluk döneminde tanıştı. 2010 senesinde ilk stüdyo kaydını aldı. 2013 senesinde 4 arkadaşı ile birlikte kendi stüdyosunu kurdu ve çalışmalarına burada devam etti.
 

2015 yılında geçirdiği sağlık sorunları yüzünden 2 sene hastanede tedavi gördü. Bu süre zarfında müzik kariyerine ve üretimlerine ara vermek zorunda kaldı.
 

Sağlık sorunlarını geride bırakıp 2017 yılında müzik kariyeri ve üretmeye tekrar başlayan Maho G, 20 Ekim 2018'de yayınlanana ''a.a.k '' adlı şarkı sayesinde geniş kitlelere ulaşma ve tanınırlığını arttırdı.
 

"a.a.k." isimli tekliden 5 ay sonra '' Muhammad Ali '' isimli bir tekliyi klip ile birlikte yayınladı ve yükselişe geçen Türkçe Trap artistleri arasında dikkatleri üzerine çekti.
 

Daha sonraki süreçte üretimlerine devam edip ''110'' ve '' Orijinal '' isimli şarkılar şarkıları yayınladı.
 

2019 Yılında Yeşil Oda bünyesine katıldı ve ilk şarkısı'' İnanmıyor '' 13 Aralık 2019 tarihinde klibi ile birlikte yayınlandı. Bu tekli "Son Dua" isimli tekli izledi ve 2019 yılının Mart ayında ilk stüdyo albümünü kaydetmek için stüdyoya girdi.
 

Universal Müzik Türkiye etiketiyle çıkacak olan ve üzerinde yaklaşık bir buçuk yıl çalışılan yeni albümde Türkçe rap camiasından popüler isimlerle de iş birlikleri de yer alacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.