Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-27 08:59:00

Ramazanda sevdiklerinize ve ihtiyaç sahiplerini sevindirmek çok kolay

81 ilde 9.000 marketi ile Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri olan A101, ramazanda yardımlaşmak isteyenlere alternatifli çözümler sunuyor.

Türkiye’de koronavirüs salgınına karşı verilen güçlü mücadelede sosyal izolasyon sayesinde hastalık seyri yavaş yavaş kontrol altına alınırken, ramazan coşkuyla bekleniyor. Her daim keyifli iftar sofralarıyla geniş aileleri bir araya getiren ramazan ayında bu sene aileler, kendi evlerinde olacak.

A101, evlerde geçirilecek bu ramazanda, yakınlarına, sevdiklerine veya ihtiyacı olanlara destek olmak isteyen müşterileri için “Hediye Çeki” ve “Sanal Çek” alternatiflerini yarattı.

Kolay ulaşılır ve yenilikçi bir yardım alternatifi olarak sunulan Hediye Çeki de, isterlerse SMS ile telefona yönlendirilebilen Sanal Çek de A101 marketlerinden temin edebilecek ve ihtiyaç sahiplerine gönderebilecek.

50, 100, 150 ve 200 TL değeri olabilen hediye çekleri ve sanal çekler sayesinde A101’in çok çeşitli ürün gamından istenilen ürünler seçilip satın alınabilecek. Hediye çekleri ve sanal çeklerin içine yüklenen bedeller ister tek seferde, ister parça parça kullanılabilecek. Sanal çekler fiilen temasta bulunmak istemeyenler için hijyenik bir seçenek olarak tercih edilebilecek.

A101 aracılığıyla sevdiklerini ve ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için Hediye Çeki veya Sanal Çek almak isteyenler ödemeleri nakit, kredi kartı, fastPay ve BKM Express ile yapabiliyor. Tüm A101 marketlerinde geçerli olan sanal çek alındığında, çekin hediye edileceği kişinin telefon numarasına SMS ile çek numarası ve pin kodu gönderiliyor. Sanal çekler bu numara ve pin kodu ile 2 yıl süreyle kullanılabiliyor.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.