Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-19 10:50:00

Philips TV & Sound, 7 Farklı ürünüyle 7 adet Red Dot ödülü kazandı

  • Benzersiz minimal stand dizaynı ve üst düzey görüntü kalitesine sahip Philips OLED855 televizyon
  • Üst düzey ses deneyiminden taviz vermeyen ve kullanıcıya ekstra konfor sağlamak için özel üretilen Muirhead deri detaylarıyla Philips Fidelio X3 kulak üstü kulaklık ve yeni Fidelio L3 kablosuz kulak üstü kulaklık
  • Günlük hayat için ideal, tak ve çık, aktif gürültü önleyicili Philips TAT8505 TWS model kulaklık
  • Kvadrat kumaşla kaplanan modern ve ergonomik özellikleriyle Philips markasının her zaman odağındaki Bluetooth hoparlör serisi
  • Ödül alan diğer Philips ürünleri; (27 inch) 279C9 ve (31.5 inch) 328MIR model akıllı oyun monitörleri

Bu yıl, Dünya çapındaki markaların tasarım inovasyonunu ölçen uluslararası kusursuzluk sertifikası Red Dot ödülü için 50 farklı kategoriden, 5500’den fazla ürün yarıştı. Tasarımlar, 40 profesyonel jüri üyesi tarafından ‘inovasyon derecesi, fonksiyonellik, form kalitesi, ekolojik uyumluluk ve dayanıklılık’ başlıkları altında oylandı.

 

TP Vision Baş Tasarımcısı Rod White; ‘’Avrupa dizaynı odaklı tasarım takımımız sayesinde aldığımız ödüllerden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Tasarım dilimiz rakiplerimizden biraz farklı. Ürünlerimiz yalnızca performans odaklı değil. Başarımız; ürünlerimizin kullanıcılarına yaşattığı deneyim ve o ürüne sahip olmaktan kaynaklı mutlulukla da orantılı. Kazandığımız ödüller de gösteriyor ki Red Dot uzmanları da bizimle aynı fikirde.’’dedi.

 

Red Dot Ödüllü Philips Ürünleri:

Philips OLED855 TV

Görüntü ve ses kalitesi standardını belirleyen en yeni OLED855 TV, eşsiz, cesur ve minimal stand mimarisiyle üstün görüntü kalitesini deneyimletmek amacıyla tasarlandı.

OLED855, modern evlere yakışacak ve izleyicisine ayrıcalıklı ve üst düzey kalitede bir izleme deneyimi yaşatmak amacıyla birinci sınıf malzemeler ve kaplamalardan üretildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Philips Fidelio X3 & L3 Kulaklıklar

Seçkin(Premium) Fidelio markasının geri dönüşü Fidelio X3 model kablolu kulak üstü kulaklık ve IFA’da piyasaya sürülecek olan Fidelio L3 kablosuz kulak üstü kulaklıklarla oldu. Iki ürün de kullanıcısına en üst düzey ses deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Benzersiz performans ve üst düzey tasarıma sahip X3 ve L3, Fidelio markasının orjinal üst düzey performanslı kulaklıklarının eskiden gelen tasarım mimarisini yeniden yorumlayan iki ürün.

Hafif çelik çerçevesi, Kvadrat malzemeleri ve Muirhead derisiyle Philips TV & Sound’ın Avrupa dizayı tasarım dilini birebir yansıtıyor.

 

Philips TAT8505 TWS Aktif Gürültü Önleyici Kulaklık

Önümüzdeki dönemde piyasaya sürülecek olan TAT8505, siyah renkli, kompakt ve ergonomik. Ürünün şarj aleti ve yedek pili de adeta mücevher gibi kullanıcısına sunuluyor.

 

Philips Bluetooth Hoparlör Serisi

Dikey veya yatay olarak kullanılabilen, dikdörtgen tasarımlı, dokunmatik hoparlörler metal bitişli ve elde kolayca taşınabilen özellikte.

 

TP Vision Hakkında

 

TP Vision Europe B.V (‘TP Vision’), Amsterdam tescilli ve Amsterdam merkezli, TPV Teknoloji Limited (TPV) şirketine bağlı dünyanın önde gelen monitör ve TV üreticisidir. Görsel-işitsel dijital eğlence dünyasında önemli bir tüketici elektronik ürünleri şirketi olan TP Vision, Philips markalı televizyonların (Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Güney Amerika, Hindistan ve Asya-Pasifik bölgesinde seçili ülkeler) ve ses ürünlerinin (dünya genelinde) geliştirilmesine, üretilmesine ve pazarlanmasına odaklı çalışıyor.

TP Vision; tasarım uzmanlığını ve yenilikçi Philips TV mirasını, TPV teknolojisinin operasyonel kusursuzluğu, esnekliği ve hızıyla birleştirerek tüketicilere kusursuz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen ürünler tasarlıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.