Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 14:36:00

Sigorta sektörünün yenilikçi şirketi Sigorta Cini, 7. yılını kutluyor

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında hizmet veren Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini 7. yılını kutluyor.

 

175 yıllık köklü bir geçmişe sahip NN Group’un yatırımı Sigorta Cini, müşteri odaklı iyi hizmet anlayışıyla 7 yıldır “Mahallenizin Sigortacısı” misyonuyla yoluna devam ediyor.

 

Sigorta Cini portföyündeki; Kasko ve Trafik Sigortaları, Konut, DASK, İş Yeri Sigortası, Nakliyat Sigortası, Siber Güvenlik Sigortası, Sağlık ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Nakliye Sigortası gibi farklı sigorta ürünlerini 24 farklı sigorta şirketinden ürün ve hizmet içeriklerini şeffaf karşılaştırmalı teklif ve profesyonel ücretsiz danışmanlık hizmetleriyle müşteri odaklı bir hizmet anlayışı ile sunuyor.

 

Sigorta Cini’nin doğum gününü bir video ile kutlayan Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı; “Yaşadığımız beklenmedik zorluklara karşı dahi şirketimizin gösterdiği sabır ve özveriyle birlikte her gün büyüyen ailemizle müşterilerimize onların akıllarında soru işareti bırakmayarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sigorta Cini olarak yeni yaşımızda da sigorta ürünlerinin faydasını ortaya koymak, sigorta bilincini çok daha yukarılara çekmek ve online kanallarımızı daha da geliştirerek sektöre yenilikler getirmeye devam edeceğiz.” dedi. Aydınlı “Biz Sigorta Cini olarak 2020’de daha çok çalışacak, salgın süresince müşterilerimize telefon üzerinden ve online kanallarımızla hizmet vermeye devam edip salgının ardından müşterilerimizi yerinde ziyaret ederek daha çok birlikte vakit geçireceğiz. İlk günden beri söylememiz olan “her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı korunmasına destek olma” tutkumuz ile bu zor günlerde tüm şirket olarak müşterilerimize kesintisiz hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ailemizin 7. yılını kutlarken tüm çalışma arkadaşlarımı şirketimize sağladığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye sözlerini sürdürdü.

 

Sigorta Cini; AKsigorta, Allianz, Anadolu Sigorta, AXA Sigorta, Acıbadem Sigorta, Atlas Mutuel Sigorta, Doğa Sigorta , Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Sigorta, , Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Gulf Sigorta, Demir Hayat ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Kaynak:Salt İletişim
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.