Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-09 11:56:00

Airbus, e-teslimat modeli ile ilk helikopter teslimatını gerçekleştirdi

Airbus’ın, Covid-19 sağlık ve güvenlik kısıtlamalarına uygun olarak teslimatların sürdürülmesi için tasarladığı e-teslimat modeli ile ilk helikopter teslimatını gerçekleştirdiği müşterisi Norveçli Helitrans oldu.

Trondheim merkezli Helitrans, e-teslimat sürecinde fiziksel toplantılara veya seyahatlere gerek kalmaksızın normal sürecin tüm gerekliliklerinin karşılanmasını mümkün kılan bir dizi eylemin ardından iki adet H125 helikopteri resmi olarak filosuna kattı.

Sistem, müşterinin, genellikle kendi personeli ile yürüttüğü uçuş testi ve inceleme bulgularının yetkili Airbus personeli tarafından yürütülmesini kabul etmesine dayanır.

Temel unsurlar, müşteri onay testleri ve helikopterin video incelemesi dahil olmak üzere genişletilmiş bir test uçuşunun yanı sıra materyal kontrolü, tüm öğelerin dezenfeksiyonu ve uçak dokümantasyon doğrulamasını içerir.

Özet bilgi, Airbus Helicopters, yetkili aracı Østnes ve Helitrans temsilcileriyle yapılan çevrimiçi bir video konferans yoluyla sunuldu ve bu da teslimatın resmi olarak tamamlanmasını sağladı. Ardından helikopterler, kullanıcı tarafından Trondheim’dan alınmak üzere Norveç’e karayolu ile nakledildi.

Airbus Helicopters Küresel İş Genel Başkan Yardımcısı Ben Bridge, “Müşterilerimizin mevcut ortamda karşılaştığı zorlukların farkındayız ve planlanan teslimatları sürdürmek ve onları desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı zamanda çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği daima en büyük önceliğimizdir. Bu yenilikçi süreci mümkün kılan da yıllar boyunca müşterilrimizle kurduğumuz güven ilişkisidir” dedi.

Helitrans Genel Müdürü Richard Andre Simonsen şunları söyledi: “Bu zor zamanda bile, üstlenmemiz gereken kritik öneme sahip operasyonlarımız var ve bu teslimatın güvenli bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bunun gerçekleşmesi karşılıklı güvenimizin bir yansımasıdır.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.