Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-18 08:42:00

Birbirinden şık Nude tasarımları ile annenize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un birbirinden özel tasarımları ile siz de Anneler Günü’nde annenize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Birbirinden şık hediye alternatifleri www.nudeglass.com’da.

 

NUDE / ECRIN KOLEKSİYONU - Eşsiz tasarımına anneniz hayran kalacak

Dünyaca ünlü tasarımcı Sebastian Herkner, Kuzey İtalya’da yer alan Ritten Peribacaları’nın yuvarlak taşlarından ilham alarak Nude için Ecrin koleksiyonunu tasarladı. Organik görünümlü haznelerin, petrol yeşili, kırmızı, karamel ve amber renklerinde pop-up kapaklarla bütünleştiği Ecrin saklama ürünleri, neşeli görünümleri ile annenizin kalbini kazanacak.

 

NUDE / LAYERS VAZOLAR - Anneniz için farklı bir hediye alternatifi

Defne Koz’un Nude için tasarladığı Layers vazo koleksiyonu, renkleri ve ışık kırılımlarını mekana yayma özelliğine sahip. Çeşitli yarı saydam formların üst üste gelmesi üzerine kurgulanmış tasarım fikrini esas alan cam vazo koleksiyonu, bulunduğu ortama farklı bir boyut katıyor. Annenizin ilk bakışta keyfini yerine getirecek Layers koleksiyonu, beyaz, gri, mavi, amber, altın ve platin renklerinde ve üç farklı formda vazo içeriyor.

 

NUDE / MİST VAZOLAR - Büyülü görünümüyle annenizi çok etkileyecek

Dış yüzeyindeki dalga efekti ile optik bir ilüzyon yaratan Mist Vazolar, farklı renk yansımaları ile içinde bulunduğu ortama büyülü bir görünüm kazandırıyor. Üç farklı boyda üretilen ve Tamer Nakışçı tasarımı olan vazolar, dergilik olarak da kullanılabiliyor. İçinde bulunan objeye de gizemli bir hava katan bu dekoratif koleksiyon, annenize için şık bir hediye alternatifi.

 

NUDE / EDEN TERRARİUM – Annenize doğanın güzelliğini hediye edin

Nude Tasarım Ekibi’nden Burcu Akbulut tasarımı Eden Terrariumlar, bulunduğu ortama nefes aldıracak iki farklı boyutuyla sukulentler için çok şık bir seçenek sunuyor. Eden Terrarium’lar anneniz için doğanın güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor.

 

NUDE / ROOTS – Sevgi dolu bir tasarımla annenizi şımartın

Ürün tasarımı kategorisinde iF Design Award’ta ödül kazanan Nude Tasarım Ekibi’nden Sinem Hallı tasarımı Roots, saksının alt kısmından gerektiği kadar suyu üst kısma taşıyarak bitkilerin ömrünü uzatıyor. Renkli transparan cam tabanı sayesinde ışık isteyen bitkiler için de elverişli bir ortam sağlıyor. Roots, çiçekleri seven anneler için anlamlı bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

 

NUDE / MR. & MRS. – Annenizin hemen başucunda olacak

Erdem Akan tasarımı Mr. & Mrs başucu sürahi seti minimal ve dramatik tasarımı ile hayranlık uyandıran şık bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Zarif tasarımı ile koleksiyonun sadeliği ilk bakışta hemen göze çarpıyor. Kapak görevi gören uyuyan yüz motifli bardağıyla aynı zamanda eğlenceli bir kimliğe bürünen Mr. & Mrs. koleksiyonunu anneniz başucundan hiç ayırmak istemeyecek.

 

NUDE / STEM ZERO – Annenizin sofralarına şıklık katacak

Her bir kadehin el yapımı üretildiği Stem Zero koleksiyonu, şarabın duyumunu artırmak üzere tasarlanan inceliğiyle ve dayanıklılık testlerinden aldığı yüksek sonuçlarla sınırları zorluyor. Hafifliğiyle de fark yaratan Stem Zero, tüm dikkatleri hisler üzerine odaklarken tasarımı ile dokunma, tatma ve koklama duyularının etkisini ve vurgusunu artırıyor. “Ion Shielding” teknolojisi ile üstün bir dayanıklılık kazanan bu özel koleksiyonla siz de annenizin sofralarına şıklık katabilirsiniz. Darbe, eğme ve düşme testlerinden büyük bir başarıyla çıkması ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması da annenize kullanım açısından kolaylık sunacak.

 

NUDE / BERET – Bu zarif tasarım tam annenize göre

Yetenekli Alman tasarımcı Sebastian Herkner’in Nude için tasarladığı, üç boy zarif saklama kutularından oluşan Beret koleksiyonu, Fransızların ünlü şapkası “Beret”ten ilham alıyor. İlk olarak dünyada dekorasyon trendlerini belirleyen fuarlardan biri olan Maison & Object Paris’te sergilenen koleksiyon, göz alıcı renkleriyle öne çıkıyor. Sezonun en trend renkleri karamel, amber, kobalt, petrol yeşilinin birleşimlerinden oluşan üç boy alternatifiyle büyüleyen Beret koleksiyonunda yumuşak renklere sahip alt hazneler, pirinç kapaklarıyla buluşarak sade ve şık bir görünüme kavuşuyor.

 

NUDE / MONO KOLEKSİYONU – Annenizin yaşam alanına ışık katın

Klasik sarkıt lambanın modern bir tasarımla yorumlandığı, yumuşak ile sertin zıtlığını mükemmel bir uyumla birleştiren Nude Mono Lamba koleksiyonu, zarif olduğu kadar kullanışlı da. Füme cam gövdesi ve parlak bakır ampül yuvası ile sıcak bir kontrast oluşturan modelinin yanı sıra beton soketli versiyonu da bulunan koleksiyonun tüm tasarımları saf malzemelerin özenle bir araya getirilmesiyle oluşturuldu. Aynı anda hem sade hem de endüstriyel bir his yaratan bu özel lambalar, annenizin yaşam alanına sıcaklık ve doğallık katacak.

 

Camın en yalın hali: ‘Nude’

Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

 

Her koleksiyonunda cam teknolojisi ve işçiliğindeki hünerle tasarım yetkinliğini birleştiren Nude markası, kullanıcıların tutku ve zevklerini en estetik biçimde yansıtan, duyumlarını artıran yaratıcı koleksiyonlar içeriyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan Nude, ödüllü koleksiyon sayısını 36’ya yükseltti.

 

Nude tasarımları Milano ve Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.

Kaynak:Nude
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.