Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 11:35:00

Yataş Bedding’de telefonla sipariş dönemi başladı

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, daha iyi bir uyku isteyenler için telefonla sipariş hizmeti sunmaya başladı. Bu hizmetten faydalanmak isteyen tüketicilerin sadece 444 0 987 numaralı hattı araması yeterli. Üstelik Smart Match uygulamasından faydalanarak yatak satın alanlar memnun kalmazsa yataklarını 120 gün içinde değiştirebiliyor.

Yataş Bedding, tüm zamanımızı evimizde geçirdiğimiz bu dönemde daha sağlıklı ve rahat bir uyku isteyenler için yeni bir hizmet sunuyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren, stresi azaltan uykunun daha da önemli olduğu bu dönemde Yataş Bedding, tüketicilerin kolayca yatak satın alabilmesi için telefonla sipariş hizmeti veriyor. 444 0 987 numaralı telefonu arayan tüketiciler Yataş Bedding koleksiyonundan istediği tüm ürünleri kolayca satın alabiliyor. Aynı zamanda tüketicinin tercihine göre yine 444 0 987 no’lu hattı arayarak en yakın satış noktasına kendisine özel gün ve saat için randevu da oluşturulabiliyor. Tüketicilerin satın aldığı ürünlerin teslimat ve montaj aşamalarında gerekli hijyen tedbirlerine uygun, tüketicilerin ve Yataş çalışanları sağlığı ve güvenliği dikkate alınarak hizmet veriliyor.

Yatağınızı beğenmezseniz 120 gün içinde değiştirebilirsiniz

Yataş Bedding, tüketicilerin kendisine en doğru yatağı bulabilmesi için “Doğru Yatak Bulma Sistemi – Smart Match”i de sunuyor. Tüketiciler, mağazaya gitmeye gerek kalmadan Yataş Bedding internet sayfasından yapacakları testle veya 444 0 987 numaralı telefonu aradığında bir Yataş uzmanıyla görüşerek yapabileceği iki dakikalık bir testle Smart Match sisteminden yararlanabiliyor. Ardından da önerilen yataklar arasından seçtiklerini telefonla sipariş verebiliyor. Yataş Uyku Laboratuvarı tarafından hazırlanan Smart Match ile kişinin uyku alışkanlıkları, vücut tipi, rahatsızlıklarına göre kişiye en uygun yatağın belirlenmesine imkan veriyor. Üstelik Smart Match uygulamasıyla satın aldığı yataktan memnun kalmayanlar, 120 gün içerisinde değişiklik yapabiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.