Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-26 14:58:00

Azoomee, Ailelere eğlenceli öğrenme oyunlarını sundu

Azoomee uzaktan eğitime destek olmak ve eğlence saatlerinde çocukların öğrenmeye evde devam etmeleri için birçok oyun, video ve etkinlikten oluşan haftalık bir program yayınladı. Bu haftanın temasında “Kodlama Oyunları” var.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde çocuklarla evde olduğumuz şu günlerde, veliler evde yapılabilecek aktiviteler ve uzaktan eğitime destekler konusunda oldukça yardıma ihtiyaç duyuyorlar. Çocukların sevdiği eğlenceli öğrenme aktiviteleri ve 21. yüzyıl becerilerini desteklemek için geliştirilen matematikten kodlamaya, astronomiden arkeolojiye kadar birçok oyun, video ve aktiviteye sahip Azoomee, uzaktan eğitime destek programı çerçevesinde eğlenceli öğretim sunan oyunları ailelerin kullanımı sunuyor.

Temel becerilerin oyunla geliştirilmesini sağlayan ve Türkçe dahil 9 farklı dil seçeneğiyle sunulan Azoomee platformu, bu haftanın temasını da “Kodlama Oyunları” olarak belirledi.

Bu Haftanın Teması: KODLAMA OYUNLARI

1. RUN MARCO OYUNU

6-11 yaş arası çocuklar için yayınlanan Run Marco ile çocuklar kodlamayı öğrenecek. Aktivite süresinin 50 dakika olduğu oyunda, çocuklara komut dizileri, yinelemeler ve koşulların nasıl uygulanacağı öğretilecek.

2. LITTLE MISS INVENTOR OYUNU

4-7 yaş arası çocuklar için yayınlanan Little Miss Inventor’da çocuklar oyun boyunca bir karakteri yönlendirmek için kodlama talimatları oluşturmayı öğrenecekler. Aktivite süresinin 25 dakika olduğu oyunda, çocuklar bahçecilik görevlerini tamamlayabilmesi için Little Miss için talimatları nasıl kodlayacağını bulmalıdır. Oyun, kodlamayı anlaşılabilir gerçek yaşam senaryolarıyla sunarak öğrenmeyi kolaylaştırıyor.

3. CITIZEN CODE PROGRAMI

6-11 yaş arası çocuklara sunulan Citizen Code oyunu, kodlama ile ilgili bilgilendirici 5’er dakikalık bölümlerden oluşan bir TV programı olarak sunuluyor. Programda çocuklara günlük olarak kullandıkları teknolojinin daha teknik yönleri öğretiliyor. Dijital kültürün farklı yönlerini akıcı, kolay ve eğlenceli içerikler açıklayan bölümlerde; derin web, büyük veri, kriptoloji, çerezler, sosyal medya ve online dünyanın birçok yönü araştırılıyor.

4. DONMA DANSI ile EĞLENCELİ SPOR ZAMANI

Ders aralarını daha da eğlenceli hale getirmek için bu haftanın aktivitesinde donma dansı ile eğlenceli spor var. En sevdiğiniz şarkı çalarken ve tüm aile evde çılgınca dans ederken, önceden belirlenen DJ müziği bir anda durdurduğunda herkes heykel gibi donar ve eğlenceniz devam eder.

20 milyondan fazla abone ve çocuklar için 150’den fazla dijital eğitici oyun içeren Londra merkezli Azoomee; problem çözme, mantık ve strateji oyunları, ilham veren videolar ve üreterek öğreten kendin yap aktiviteleri ile ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü eğlenceli öğrenme kanalı Da Vinci TV’nin oyun tabanlı öğrenme sunan ve ücretsiz indirilen mobil uzantısını oluşturan Azoomee’ye, tüm App Store’lar, 2016 ve üzeri model Samsung TV’ler ve Apple TV’lerden ulaşılabiliyor.

Çocuklar için her şey güvenli ve tek noktada

Her hafta yeni oyunlar ve videolar eklenen Azoomee, her çocuk için tamamen kişiselleştirilmiş profiller ve ebeveyn denetimiyle tamamen güvenli mesajlaşma özellikleri sunuyor.

Dünya genelinde ebeveynlerin güvendiği uygulama

kidSAFE Seal Programı ile COPPA sertifikalı olan Azoomee, aynı zamanda PİN korumalı ebeveyn denetimleri ile Made for Mums Altın Ödül sahibi. BAFTA’ya aday gösterilen Azoomee, NSPCC (The National Society for the Prevention of Cruelty to Children) tarafından da destekleniyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.