Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-12 08:15:00

Koronavirüs salgınına karşı Türkiye ve Amerika'daki çalışmalar değerlendirilecek

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC), Covid-19 salgınında Türkiye'de yapılan çalışmalar ve Amerika Birleşik Devletleri'nin mücadele yöntemleriyle ilgili olarak Afet ve Acil Durum Başkanı Mehmet Güllüoğlu'yla son durum değerlendirilecek.

 

Koronavirüs salgınının Amerika'da görülmeye başlanmasıyla birlikte TASC, Amerika'da yaşayan Türkler'e yönelik olarak hızlıca "Koronaya karşı mücadele için özel destek programı" hazırladı. İlk etapta salgının başlangıcında Amerika'da olan öğrenciler ve turistler gibi ikameti Türkiye'de olan Türk vatandaşlarının geri dönüşünün sağlanması olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmaları, sağlık çalışanlarına destek faaliyetleri yürüttü.

Farkındalık kampanyaları kapsamında sosyal medya üzerinden de birçok aktivite gerçekleştiren TASC, yarın da live.ourtasc.org hesaplarından gerçekleştireceği canlı yayında AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu'nu ağırlayacak.

TASC'ın Facebook, Zoom, Periscope, Youtube'taki live.ourtasc.org hesaplarından gerçekleştirilecek canlı yayında AFAD'ın Türkiye'deki çalışmaları ve Amerika'daki kurumların faaliyetleri değerlendirilecek. Canlı yayın sırasında izleyicilerin soruları da yanıtlanacak.

Tarih ve Saat

 

12 NİSAN 2020, PAZAR

ABD : 15.00

TÜRKİYE : 22.00

Moderatör: Muhammet Sami Görgülü

Kaynak:Avantgarde İletişim
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.