Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-16 14:16:00

Tivibu’dan gişe rekortmeni filmler

Suçtan dramaya, aksiyondan gerçek yaşam öyküsüne kadar sayısı bini aşkın yapım, Tivibu Seç İzle servisinde yer alıyor

 

 

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik yapan Türk Telekom, tüm dijital servis ve çözümlerinde müşteri odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Bu doğrultuda, dijital televizyon platformu Tivibu’da her ay aralarında Oscar ödüllü ve adayı filmlerin bulunduğu yepyeni bir listeyi sinemaseverlerle buluşturuyor.

 

Joaquin Phoenix’in oyunculuğuyla hayran bırakan ‘Joker’, ırkçılıkla savaşırken uzayı fetheden kadınların öyküsünü anlatan ‘Hidden Figures’, Haluk Bilginer’in rol aldığı ‘Forget About Nick’ ve süper kahramanların Thanos’a karşı verdiği destansı mücadele ‘Avengers: Sonsuzluk Savaşı’ ile ‘Blade Runner 2049’, ‘Sessiz Bir Yer’ ve ‘Wonder Woman’ listeye yeni eklenen filmler arasında.

 

Oscarlı filmlerin yanı sıra aksiyon ve dram türündeki farklı yapımlara yer veren Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’nun Seç İzle klasöründe izleyicileri dopdolu bir film listesi bekliyor.

 

 

Oscar ödüllü kötü: Joker

DC çizgi roman evreninin ve ‘Batman’in en sıra dışı kötüsünün anlatıldığı filmde, bambaşka bir Joker yer alıyor. Şimdiye dek izlediğimiz Joker karakterlerinden çok farklı bir portre çizilen filmde, sıradan saf ve zararsız birinin nasıl canileştiği anlatılıyor. Halktan bir adam, sosyoekonomik açıdan dibi gören bir şehirde adeta zirveye yükseliyor. ‘Joker’, 2020 Oscar Ödülleri’nde başrol oyuncusu Joaquin Phoenix’e ‘En İyi Erkek Oyuncu’ dalında Oscar ödülü kazandırdı.

 

Haluk Bilginer çekişmenin odağında

Yönetmenliğini Margarethe von Trotta’nın üstlendiği, Alman yapımı ‘Forget About Nick’ filminde, iki eski eşin aynı evde yaşamak zorunda kalmaları sonucu yaşanan komik ve enteresan olaylar anlatılıyor. Jade, kocası Nick’in yardımlarıyla kendi işini kuran eski bir model. Başarı merdivenini hızla çıkmak isteyen Jade’in özel yaşamı, yaşadığı eve Nick’in eski eşi Maria’nın yerleşmesiyle alt üst oluyor. Ancak, ilerleyen zamanda iki kadının tüm çekişmeleri, yerini dayanışmaya bırakıyor. Akıcı diyaloglarıyla ilgi çeken romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Ingrid Bolsø Berdal, Katja Riemann ve Haluk Bilginer rol alıyor.

 

Irkçılıkla savaşırken uzayı fetheden kadınlar: Hidden Figures

89’uncu Akademi Ödülleri’ne ‘En İyi Film’ dâhil, toplam üç dalda Oscar’a aday gösterilen ‘Hidden Figures’ filminin konusu, ABD’li yazar Margot Lee Shetterly tarafından yazılan kitaba dayanıyor. Gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan yapım, NASA’da işe başlayan üç sıra dışı Afro-Amerikan kadının, ırkçılıkla mücadele ederken astronotların uzaya çıkmalarında üstlendikleri önemli görevi anlatıyor.

 

 

Fedakârlık ve intikam: Avengers: Sonsuzluk Savaşı

‘Avengers: Sonsuzluk Savaşı’nda Demir Adam, Hulk, Kaptan Amerika, Thor, Örümcek Adam, Galaksinin Koruyucuları ekibi ve Doctor Strange gibi süper kahramanlar ittifak yapıyor. Evrenin nüfusunun yarısını ortadan kaldırmak isteyen Thanos ve ekibi Black Order’a karşı ayrı gezegenlerde mücadele eden kahramanlar, Sonsuzluk Taşları bir araya gelmesin diye büyük fedakârlıkta bulunuyor. Bu uğurda kimi yaşamını kaybederken kimi de intikam yemini ediyor.

 

İnsan olmak nedir: Blade Runner 2049

1982’de izleyiciyle buluşan siberpunk türündeki ‘Bıçak Sırtı’nın devam filmi geçiyor. Böylece büyük gizemin kapıları aralanıyor. ‘İnsan olmak nedir?’ sorusunu merkezine alan ‘Blade Runner 2049’da ilk yapımdan 30 yıl sonrasında yaşananlar anlatılıyor. Başrollerinde Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright ve Jared Leto gibi Hollywood yıldızlarının oynadığı filmde polis memuru K, yaşanan sıra dışı bir durum nedeniyle eski Replika avcısı Rick Deckard’ı bulmak için harekete geçiyor.

 

Ses çıkaran hayatta kalamaz: Sessiz Bir Yer

Nereden çıktığı konusunda belirsizliğini koruyan canavarlar dünyayı ele geçirdi. Hayatta kalanlar yaşamak için sessizce hareket ediyor. Sese karşı aşırı duyarlı canavarlar o kadar hızlı ki çıt çıkaranı saniyeler içinde avlıyorlar. Korku atmosferinin hâkim olduğu bu dünya düzeninde iki çocuklu bir aile yollara düşüyor, işaret diliyle anlaşıyor. Ama o da ne? Anne hamile. Peki, çocuk dünyaya nasıl gelecek? Sessiz Bir Yer, eleştirmenlerin ayakta alkışladığı bir korku-gerilim filmi…

 

Amazon prensesi Diana: Wonder Woman

Kahramanının adıyla vizyona giren ‘Wonder Woman’, Amazon prensesi Diana’nın DC Comics’in kahramanlar takımı Adalet Birliği’ne girmeden öncedeki serüvenini anlatıyor. Eleştirmenlerden tam not alan yapımda kahramana Gal Gadot hayat verirken, Chris Pine, Connie Nielsen ve Robin Wright gibi ünlü oyuncular kendisine eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Patty Jenkins’in oturduğu yapımın kötüsü ise şiddeti özgür kılmaya çalışan antik savaş tanrısı Ares.

 

 

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.