Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-19 11:55:00

Filli boya enerji tasarrufuna maksimum katkı sağlıyor


Kaynak:

Türk boya sektörünün önemli markalarından Filli Boya, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürünler geliştirmeye devam ediyor. Filli Boya’nın son olarak pazara sunduğu yenilikçi “Aktif Silikon Teknolojisi” ile geliştirilmiş silikon esaslı dış cephe boyası Aqusto Silan, “Duomax® Koruma Etkisi” sayesinde maksimum su iticilik ve nefes alma özelliklerini mükemmel bir denge ile bir araya getirerek farklı bir deneyimi müşterilerinin beğenisine sunuyor.

 

Yeni geliştirilen labirent doku ve nemin hızlı dışarı atılması sayesinde yüzeyle hızlıca ve tamamen bütünleşen Aqusto Silan’ın, uzun yıllar dayanıklı ve temiz kalma özelliği bulunuyor. Nefes alma, su iticilik, hızlı kuruma ve kuru kalma özellikleri sayesinde ısı yalıtım sistemlerinin performansını arttıran Aqusto Silan, enerji verimliliği ve tasarrufuna da maksimum katkı sağlıyor.

 

Aqusto Silan’ın “Duomax® Koruma Etkisi” en ağır iklim koşullarında dahi 4 mevsim maksimum performans sunarken, “Aktif Silikon Teknolojisi” sayesinde değişen hava şartlarına meydan okuyarak ilk günkü renk tonunu, dokusunu ve üstün özelliklerini yıllarca koruyabiliyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.