Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-21 15:49:00

sahibinden.com bir kez daha “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçildi

Yetkin insan kaynağını başarının sırrı olarak gören sahibinden.com, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Araştırması”nda ilk sırada yer alırken “Kadınlar için En İyi İşyeri” özel ödülünün de sahibi oldu.

 

sahibinden.com, iş dünyasının en prestijli insan kaynakları organizasyonlarından olan Great Place to Work® Enstitüsü’nün hazırladığı Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde bu yıl da birinci oldu. Kurumlarda çalışanların kendilerini geliştirebilecekleri, güvene dayalı bir işyeri kültürü geliştirilmesini hedefleyen Great Place to Work® Enstitüsü’nün anketine göre sahibinden.com, yüksek çalışan memnuniyeti ile “500-2000 Çalışan Sayısı” kategorisinde “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçildi. Toplamda 5 kez listeye giren sahibinden.com iki yıl üst üste birinciliği göğüslemiş oldu.

 

Bu sene ayrıca “Kadınlar için En İyi İşyeri” özel ödülüne layık görülen sahibinden.com’un İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Peker, bir çalışma alanı değil, yaşam alanı tasarladıklarını ifade etti ve “Amacımız, kurum kültürümüzü odak noktamıza alarak en iyi çalışan deneyimini inşa etmek ve bunu sürdürülebilir kılmaktır. Odağına “insanı” ve “güveni” alan bir kurum olarak biliyoruz ki, sahibinden.com’da çalışanlarımızın mutluluğu, kuruma olan bağlılığı ve yüksek motivasyonu günün sonunda yaptığımız işin kalitesi üzerinde etkin rol oynuyor. Titizlikle planladığımız çalışmalarımız bu yıl da bizi birinciliğe taşıdı. Biz de önümüzdeki yıllar için sahibinden.com ailesi olarak olumlu deneyimleri güçlendirip hem çalışanlarımız nezdinde hem de sektörde iz bırakmaya devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.