Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 16:35:00

Morhipo.com Instagram takipçileriyle Spotify'da çalma listesi oluşturuyo

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, Instagram takipçilerinin seçtiği şarkılardan oluşan “EvdeKal” çalma listelerini hazırlıyor. 
 
İçinde bulunduğumuz şu dönemlerde mümkün olduğunda evde kalmak hem bizim hem de sevdiklerimiz için en iyisi. Şehir hayatının yoğun temposuna alışanlar için bu durum biraz zorlayıcı olsa da evde geçirilen bu zamanları keyifli hale getirmek mümkün. Morhipo.com önerileri ile size bu konuda destek oluyor. Üstelik bu önerilere şimdi de sizlerin katkılarıyla oluşturulan Spotify çalma listeleri eşlik ediyor.
 
Geçtiğimiz 2 hafta boyunca Morhipo.com evde yapılabilecek egzersizlerden, evde verimli çalışmaya, sağlıklı yemek alternatiflerinden evde çocuklarla kaliteli zaman geçirmeye dek pek çok konuda müşterilerine önerilerde bulundu, sosyal medya platformlarından film önerilerini takipçileri ile paylaştı. Şimdi de Instagram takipçileriyle birlikte Spotify'da EvdeKal çalma listesini oluşturuyor! Takipçilerinden gelen şarkı önerilerini toplayan modanın e-ticaretteki adresi, bundan sonra her güne yeni bir liste hazırlayacak. Bugünün listesi ise evde spor yaparken dinlenecek şarkılar! Instagram'da Morhipo.com story'lerini takip edin, sevdiğiniz şarkıları yazın, Morhipo.com #EvdeKal çalma listesine eklesin.
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.