Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2026-05-25 16:32:00

Yalova İtfaiyesi Kurban Bayramı süresince teyakkuzda olacak

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelin merkez ve müfrezelerde dönüşümlü çalışma sistemiyle sahada olacağı belirtilirken, her vardiyada 21 merkez personeli ile 6 müfreze personeli olmak üzere toplam 27 personelin aktif görev yapacağı kaydedildi.

Açıklamada, ekiplerin bayram süresince 8 itfaiye aracı, 3 kurtarma aracı ve 3 hizmet aracı olmak üzere toplam 14 araçla görev yapacağı ifade edildi. İtfaiye ekiplerinin yangınların yanı sıra trafik kazaları, su baskınları, mahsur kalma olayları ve hayvan kurtarma operasyonlarına müdahale edeceği belirtildi.

Yetkililer, bayram döneminde artan araç yoğunluğu ile kurban kesim alanlarında oluşabilecek risklere karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini bildirdi.

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri açıklamalarında, “Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi adına tüm ekiplerimizle görevimizin başındayız. Bayram tatili süresince oluşabilecek her türlü olumsuz duruma karşı merkez ve müfrezelerimizde ekiplerimiz hazır şekilde beklemektedir. Hemşehrilerimizin herhangi bir acil durumda 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden bizlere ulaşmaları yeterlidir” ifadelerini kullandı.

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün bayram tatili boyunca kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

 

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 haberebakhabere.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.